Gość: kati92 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: franekew11 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: wojti2 praktykant |
|
|
| |
Gość: darko32 praktykant |
Przyszedłem na zwykły przegląd, bo od jakiegoś czasu jeden ząb reagował na zimne napoje. Okazało się, że problem był zupełnie gdzie indziej niż myślałem. Dobrze, że ktoś poświęcił chwilę na dokładne sprawdzenie wszystkiego. Trafiłem tam przez www.dentalcare.biz.pl/#. |
|
| |
Gość: karol01 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: henru2 praktykant |
|
|
| |
Gość: giogri2 praktykant |
|
|
| |
offline Józef inżynier
|
Swoją drogą, jak to jest z tymi lekarzami, szczególnie w takich dziedzinach jak chirurgia oka? Ostatnio rozmawiałam ze znajomym, który miał problem z wzrokiem i korzystał z konsultacji w Krakowie. Mówił, że trafił na naprawdę fajnego specjalistę i efekty były super. Jak myślicie, czy warto się decydować na taką operację? A jeśli kogoś interesuje, to można sprawdzić tutaj okulista kraków. |
|
| |
Gość: kondzio22 praktykant |
|
|
| |
Gość: wojtek0 praktykant |
|
|
|
Dobry sklep stomatologiczny
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Reklama firmy Liczba postów: 568 Grupa: Trudne tema... Ocena firmowego profilu wyłącznie na podstawie liczby polubień może prowadzić do błędnych wniosków. Dużo zależy od tego, jaki cel został ustalony na początku dz...
- Szczoteczka elektryczna, czy tradycyjna? Liczba postów: 239 Grupa: Trudne tema... Mnie dentysta polecił eleketryczną i tego sie trzymam :)
- profilaktyka stomatologiczna Liczba postów: 145 Grupa: Trudne tema... Warunki w jamie ustnej nie są stałe. Po utracie zębów kość i dziąsła stopniowo zmieniają swój kształt. Dotyczy to szczególnie osób, które od wielu lat noszą pro...
- Zakup nieruchomości Liczba postów: 5 Grupa: Trudne tema... Szanowni Państwo, nasze płytki klinkierowe zapewniają całkowitą ochronę ścian przed wilgocią, mrozem i ogniem, zachowując nasycony kolor oraz właściwości przez....
- Monitoring Liczba postów: 53 Grupa: Trudne tema... Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://ivel.pl/k782,sejfy.html , na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego IVEL specjali...