![]() Gość: Rodent praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Weweb praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() ArekM doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: Derad praktykant |
|
| |
![]() Gość: wewe praktykant |
Zobaczcie również sklep http://www.edi.com.pl/pl/produkt/569/manekin_ dzieciecy_01_kompletny/ z kompleksowym wyposażeniem sklepów. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() JanSzczepan praktykant
![]() |
Radziłbym poszukać jakichś firm, które zajmują się skupowanie sprzętu od upadających firm - zamknięcie lub sprzedaż przedsiębiorstwa to często dobra okazja by kupić o wiele taniej dobry, serwisowany sprzęt praktycznie każdego rodzaju. |
| |
![]() Gość: Ragas praktykant |
|
| |
offline ![]() ArekM doświadczony
![]() |
No tak, ale jak ktoś się zdecyduje kupić np taką maszynę typu CNC (format4) czy Hammera,bądź jeszcze inną, to jaka będzie gwarancja, że będzie służyła długo? bo przecież tego typu maszyny do tanich raczej nie należą? A o samej gwarancji jako grawancji-nie ma co marzyć?.Z kolei wydać sporo kasy i ma się być niezadowolonym? - gdzie potem szukać winnego? Sory,ale to taka moja luźna myśl,ale sądzą, że idąca w dobrym kierunku? |
| |
![]() Gość: Dergedad praktykant |
|
| |
![]() Gość: Tergeta praktykant |
|
|
Dobry sklep z używanymi maszynymi
«
Powrót do grupy: Moja budowa
Ostatnio na forum
- Kanalizacja Liczba postów: 283 Grupa: Moja budowa Jeśli planujecie montaż instalacji kanalizacyjnej w nowo budowanym domu, warto zwrócić uwagę na kwestie związane z odpływami liniowymi. Na stronie https://domzi...
- Logistyka Liczba postów: 47 Grupa: Moja budowa W tym temacie też dorzucę swoje trzy grosze – jeśli ktoś działa w branży przemysłowej, stoczniowej albo szerzej rozumianym przemyśle ciężkim, to naprawdę warto....
- Podatki Liczba postów: 65 Grupa: Moja budowa Jeżeli potrzebujecie doradztwa z zakresu prawa lub podatków, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę kancelarii Ziobrowski Tax&Law - rejestrac...
- Dotacje na budowę domu Liczba postów: 9 Grupa: Moja budowa Jestem na etacie załatwiania papierów na pozwolenie budowę domu itp . Chciałbym się dowiedzieć czy są dofinansowania do nowych budynków ? Słyszałem o czystym po...
- Odkurzacz na budowe Liczba postów: 51 Grupa: Moja budowa Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wysokiej jakości workami do odkurzaczy, to polecam Wam sprawdzić ofertę sklepu K&M Grupa, gdzie znajdziecie....