offline ![]() ksadaber162 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Mufka-Instalacje.pl majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() MeblezKrakowa_pl inżynier
![]() |
|
| |
![]() Gość: johos praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 10 października 2015, 17:00 | |
| |
offline ![]() czarnyjacek doświadczony
![]() |
Meble i zabudowy na wymiar ma w swej ofercie firma Modernbud. Specjalizują się w wykańczaniu i aranżacji wnętrz. Posiadają własną stolarnię - realizują indywidualne projekty klientów. Szczegóły na http://www.modernbud.com.pl/. Polecam :) |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() MajsterKlepka45 doświadczony
![]() |
jjak jeszcze mieszkałem w krk to zamawialismy meble na wymiar do kuchni z=od jakiejs firmy z nowej huty. nie stety nie pamietam nazwy ale moze nie w tym rejoinie zbyt wielu firm tego typu. z mebmalmi na wymiar trzeba trafic na dobrego fachowca tak zebywsZystko zaprojketowali praktycznie |
| |
offline ![]() Kamilameble.pl fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Wojciech_Maslowski majster
![]() |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 10 października 2015, 16:59 | |
| |
offline ![]() SprytnyMajsterkowicz majster
![]() |
|
| |
offline ![]() wezen praktykant
![]() |
|
|
Drewniane meble na wymiar
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 3 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...
- Malowanie dachu Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy...
- Magazyn Liczba postów: 870 Grupa: Wykańczamy... Skuteczna logistyka magazynowa jest kluczowym elementem funkcjonowania wielu sektorów gospodarki. Niezależnie od branży, odpowiednie systemy zarządzania magazyn...
- tynk na lamperie?? jaki jak Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Nałożenie tynku dekoracyjnego na farbę olejną (lamperię) bez jej zdzierania jest możliwe, ale wymaga odpowiedniego przygotowania podłoża, aby zapewnić dobrą prz...
- Co do sypialni- komoda czy szafa? Liczba postów: 228 Grupa: Wykańczamy... To już od ciebie zależy czego potrzebujesz i ile masz miejsca. Jeśli będziesz szukać stylowej komody, która posłuży przez lata, to warto zajrzeć tutaj https://w...