Droga dojazdowa

« Powrót do grupy: Ekspert prawa budowlanego

3 lutego 2023, 06:40

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam,
Moja działka graniczy bezpośrednio z drogą gminną o szerokości 4,4m. Czyli teoretycznie spełnia warunek bezpośredniego dostępu do drogi publicznej. Czy urząd może odrzucić wniosek o pozwolenie na budowę sugerując się definicją działki budowlanej i minimalnej szerokości drogi 5m?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wymiary kotłowni pod kocioł gazowy Liczba postów: 3 Grupa: Ekspert pra... Nie wiem, czy wiedzieliście ale też w ostatnim czasie wykorzystano limit na nowe przyłącza gazowe. Jednak całe szczęście Polska Spółka Gazownictwa wznowiła wyko...
  • Usługi księgowe Liczba postów: 15 Grupa: Ekspert pra... Rewelacyjnym miejscem w którym fachowo zajmą się wszystkimi sprawami jest https://www.blondwolf.co.uk/. Sama korzystam z ich usług i zawsze imponuje mi wysokiej...
  • Rzeczoznawca budowlany Liczba postów: 107 Grupa: Ekspert pra... Jeżeli szukacie sprawdzonego rzeczoznawcy samochodowego lub do maszyn, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić ofertę na stronie https://irzeczoznawca.com/ . Sam....
  • Zawiesia, Liny, Łańcuchy Liczba postów: 72 Grupa: Ekspert pra... Wielkie dzięki za wszelkie porady w tym temacie, z pewnością z nich skorzystam. środki do czyszczenia
  • Przyłączenie do studzienki kanalizacyjnej Liczba postów: 2 Grupa: Ekspert pra... Witam. W mojej miejscowości jest kanalizacja. Przy ulicy mam wąski wjazd uzbrojony już w nitkę wody plus kabel telefoniczny. Obok wjazdu aż do granicy z sąsiade...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 18326 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 153

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >