Drzwi wewnętrzne

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

15 maja 2009, 16:50

Zgadzam sie: good 0 bad

Jest tyle ciekawych modeli drzwi wewnętrznych, że aż trudno się zdecydować na odpowiedni kształt i kolor. Mam dylemat: czy pełne czy z szybą? I w ogóle jakie są najbardziej korzystne do pokoi a które do łazienek? Chcemy by światło z przedpokoju nie wpadało prosto do sypialni, jednak czy nie będzie wtedy w przedpokoju zbyt „ciemno” dla innych użytkowników (jeśli wstawię ciemne, pełne drzwi)?
Z góry dziękuje za radę :wink:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 maja 2009, 18:52

ogólnie oferta drzwi jest duża co do koloru i przeszkleń to wszystko jest kwestią gustu innych wykończęń czy też wielkości mieszkania więc trudno jednoznacznie coś stwierdzic do tego dochodzi jeszcze cena i jakośc trzeba to jakoś zrównoważyć.
ja lubię kontrakty więc jasna podłoga i ciemne drzwi lub średnio ciemna podłoga taki orzech amerykański i drzwi wenge lub jakiś ciemneijszy orzech ewentualnie na podłogi można użyć ciemnego koloru a drzwi zrobić jasne. opcji jest duzo ja robię jasne podłogi ciemne drzwi a o światło na korytarzy nie ma się co martweić w więkjszości przypadków i tak są otawrte raczej zamyka się je z jakiegoś powodu.

Jeśli chodzi o kwestię cena jakośc zajrzyj na stronkę Porty jest tam duży wybór i koloró i wzoró do tego towar jest dobrej jakości i terminy całkiem krótkie zwłaszcza w porównaniu z innymi producentami.

pzdr.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 listopada 2010, 15:43

Do łazienki polecałbym drzwi bez przeszkleń, chyba nikt nie lubi gdy widać choć odrobine szczegułów podczas kąpieli bądź innych czynności, natomiast drzwi z przeszkleniami nadają sie do salonów i pokoi... naszych poiech ;) a reszta to tak jak powiedział przedmówca

Zgłoś | Cytuj | Link

30 grudnia 2010, 11:48

zgadzam sie z m_kwiecien. Wszystko zależy od gustu i tego jakie wnętrza preferujesz. Co do drzwi z szybą do łazienki nie jest to wcale zły pomysł... pod warunkiem, że jest to szkło matowe. W przypadku pozostałych pomieszczeń to wg mnie Twoje obawy o ilość światła są uzasadnione więc tam także polecam szyby. Mi osobiście najbardziej podobają się szklane, nowoczesne drzwi, a już najbardziej te :) http://www.drzwi.komfort.pl/strona/index.php?go=linia&linia= 85&id=48

Zgłoś | Cytuj | Link

29 marca 2011, 20:00

Sklepy z drzwiami wewnętrznymi w Radomiu i Wrocławiu. Nasze produkty dostarczamy na terenie całej Polski. Zapraszamy do zapoznania się z cennikiem drzwi wewnętrznych i zewnętrznych na naszej stronie internetowej. Sprawdź i złoż zamówienie na drzwi. Czas realizacji zamówienia na drzwi wewnętrzne wynosi do 10 dni roboczych
drzwidladomu.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 czerwca 2015, 14:25

Ja wybrałem jeden z modeli dostępnych na stronie www.artmar-lublin.pl jestem bardzo zadowolony

Zgłoś | Cytuj | Link

9 czerwca 2015, 12:11

A możesz zdradzić więcej szczegółów? Np ile kosztowały te drzwi oraz jak się prezentują,jaki kolor? Każda informacja bezie cenna i wskazana tak nawet z czystej ciekawości na przyszłość.

www.BellaStoria.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lipca 2015, 22:49

Asilo ma świetne drzwi ukryte. Wyglądają jakby ich nie było :) Świetnie sprawdzają się w domu i w biurze. Super sprawa, bo można je oklejać, malować itp. Poza tym mają świetną izolację akustyczną. Sami zobaczcie je tutaj http://www.asilo.pl/drzwi-ukryte/

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lipca 2015, 11:42

Fajna sprawa te drzwi ukryte. Chyba się nad nimi zastanowię, dzięki za sugestię

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2015, 09:28

Izolacja akustyczna swoja drogą,natomiast też ważny jest wygląd drzwi bo często stanowią one po prostu ozdobę w naszym mieszkaniu,dlatego nie jestem pewna czy takie niewidoczne drzwi faktycznie będą wskazane.

www.DoOzdabiania.pl

Ten post był edytowany przez DoOzdabiania.pl dnia: 7 sierpnia 2015, 09:31
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 254 Grupa: Wykańczamy... Nowoczesne żeglarstwo wymaga sprzętu, który sprosta wyzwaniom zarówno na spokojnych jeziorach, jak i otwartych morzach. Pod linkiem https://www.sailservice.pl/....
  • Jakie kotły na paliwo stałe najlepsze? Liczba postów: 26 Grupa: Wykańczamy... Good point! For solid fuel boilers, brands like Viadrus, Attack, and Opop are well worth considering. Key things to look for are fuel flexibility, heat exchange...
  • Meble na wymiar Liczba postów: 12 Grupa: Wykańczamy... Dobrze dobrana sofa powinna zapewniać komfort zarówno podczas krótkiego odpoczynku, jak i dłuższego relaksu po pracy. Kluczowe znaczenie ma jakość wypełnienia i...
  • Czy są eksperci? Liczba postów: 45 Grupa: Wykańczamy... UNDER STUDIO to nowoczesne biuro projektowania wnętrz w Warszawie, specjalizujące się w kompleksowej aranżacji wnętrz mieszkań, domów oraz przestrzeni komercyjn...
  • Plakaty na ścianie Liczba postów: 20 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli chodzi o ciekawe propozycje Plakatów, ale również fototapet, czy również dodatkowych dodatków do wnętrz to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20982 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 267

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */