Duża inwestycja - środki

« Powrót do grupy: Rynek pierwotny nieruchomości

2 czerwca 2020, 08:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Szukam inwestora, które wejdzie ze mną w duży temat. Jak na razie mam problem - nie ma zainteresowania. Nie wiem, czy nie potrafię odpowiednio przekazać info o biznesie, czy po prostu taki okres, że ludzie 100 razy starają się przemyśleć decyzję. Przechodząc do sedna, biorą pod uwagę to - https://investoor.eu/czym-jest-crowdinvesting -udzialowy/ Czy realne jest zdobycie w ten sposób środków na dużą inwestycję?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 lipca 2020, 12:41

Zgadzam sie: good 0 bad

Zależy, o jakie inwestycje chodzi i sądzę, że to miejsce raczej nie jest najlepsze, by szukać podobnych rzeczy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Mieszkania pod wynajem Liczba postów: 46 Grupa: Rynek pierw... Przy zakupie pod wynajem patrzyłbym przede wszystkim na lokalizację i komunikację, bo to później najbardziej wpływa na zainteresowanie najemców. W Warszawie war...
  • Niezbudowane mieszkanie Liczba postów: 17 Grupa: Rynek pierw... Szukając mieszkania w stanie deweloperskim, warto wcześniej ogarnąć sobie temat wykończenia i tego, ile rzeczy trzeba będzie później ogarnąć. Samo kupno to dopi...
  • Wynajem mieszkań - Warszawa Liczba postów: 22 Grupa: Rynek pierw... Z punktu widzenia porządku w papierach liczy się poprawny wzór umowy i komplet oświadczeń. Na https://r4r.pl/co-to-jest-najem-okazjona lny-wzory-i-zasady-wspolpr...
  • Mieszkania pod klucz Liczba postów: 31 Grupa: Rynek pierw... Szanowni Państwo, osoby aranżujące nowe mieszkanie powinny zwrócić uwagę na wyjątkową trwałość prawdziwego klinkieru. Różnorodność naszych płytek pozwala zreali...
  • Czy mieszkania będą teraz drożeć ? Liczba postów: 17 Grupa: Rynek pierw... Dalej można moim zdaniem znaleźć tanie oferty mieszkań. Ja swoje nowe lokum znalazłem na stronie firmy Dombud. Muszę przyznać, że posiadają bardzo szeroką ofert...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21604 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 169

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */