Ekskluzywne ściany w każdym wnętrzu

« Powrót do artykułu: Ekskluzywne ściany w każdym wnętrzu | « Powrót do grupy: Wnętrza

31 stycznia 2015, 13:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Kamień dekoracyjny sprawia, że wnętrza stają się ekskluzywniejsze i bardziej stylowe. Klinkieryt w ciekawej aranżacji na ścianie potrafi zdziałać cuda.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 marca 2015, 15:44

No jeśli by tak popatrzeć na te realizacje http://www.gemaxum.pl/pl/ to bardzo ekskluzywne i glamour.
W sumie to nie miałem pojęcia, że takie cuda mamy w przyrodzie!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 kwietnia 2015, 12:43

A ja mogę ci polecić naprawdę ciekawe i niepowtarzalne tapety wall&deco. Odkąd zakupiłem ją do swojego salonu, moi znajomi są nią zachwyceni :) Polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Panele podłogowe Liczba postów: 325 Grupa: Wnętrza Panele winylowe są dziś dostępne w dziesiątkach wykończeń: od klasycznych długich desek, przez modne jodełki, aż po wzory kamienia czy betonu w dużych formatach...
  • Jaki stół wybrać? Liczba postów: 95 Grupa: Wnętrza Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie płyty meblowe i zawiasy? Głównie interesuje mnie płyta hdf. Jakiś czas temu znalazłam w Internecie firmę KORNER...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 91 Grupa: Wnętrza I especially agree about the importance of textiles. A well-chosen throw or some interesting cushions can instantly change the whole feel of a room. And the per...
  • Elegancki pomysł na przedpokój Liczba postów: 9 Grupa: Wnętrza Szukając mebli do przedpokoju, które połączą styl i funkcjonalność. To w i-meble znajdziesz mnóstwo kolekcji, od prostych szafek po całe zestawy. Idealne, by po...
  • Higiena w parze ze zdrowiem Liczba postów: 15 Grupa: Wnętrza Dobre meble medyczne to podstawa w opiece nad osobami starszymi. Warto wcześniej dowiedzieć się, na co zwracać uwagę przy ich zakupie. Meble medyczne dla senior...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20007 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 202

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >