Przykład - http://jcollection.pl
Ale generalnie starajcie się stawiać na jakościowe
rozwiązania. To jest dosyć specyficzne, nie musi pasować
do każdej aranżacji, ale zapewne do zdecydowanej
większości będzie zdecydowanie pasowało.
Mnie kompletnie taka skóra nie przekonuje. Ostatnio
kupowałam kanapę i materiał na obicie wybrałam z
Fargotexu z linii Magic Home, te materiały są fajne,
kolory super, a przy okazji dzięki zastosowaniu na nich
specjalnej powłoki Easy Clean bardzo łatwo usuwa się z
nim i większe i mniejsze zabrudzenia.
Jeżeli skóra Cie nie przekonuje, to może ciekawy wzór i
kolor tapicerki materiałowej? Zresztą na stronie
Domartstyl.eu znajdziesz szeroki wybór wielu ciekawych
wzorów i wersji kolorystycznych, a my chętnie w tym
doradzimy :)
3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnięLiczba postów: 161Grupa: Wnętrza
Zgadzam się, że nawet proste zmiany w sypialni mogą naprawdę odmienić jej klimat, szczególnie jeśli chodzi o kolory i dodatki tekstylne. Często nie trzeba dużeg...
Architectura dla architektów- ceramika łazienkowaLiczba postów: 17Grupa: Wnętrza
Zastanawialiście się kiedyś nad tym, jak ważne jest dobrze zaprojektowane wnętrze? W pracy czasem mamy okazję zobaczyć projekty wykonane przez architektów i za....
Świeżo, jasno, wakacyjnie: pomysły na letnią metam...Liczba postów: 3Grupa: Wnętrza
To świetne pomysły na odświeżenie sypialni na lato. Jasne kolory, naturalne tkaniny i lepszy dostęp do światła potrafią całkowicie odmienić wnętrze, sprawiając,...
Tapeta czy plakat, co najlepiej ozdobi Twoją ścian...Liczba postów: 50Grupa: Wnętrza
Ja jestem dużym fanem ciekawych motywów na plakatach i w mojej opinii jeżeli będziecie szukali takich propozycji do swojego wnętrza to warto odwiedzić On my Wal...
Jak urządzić domowe biuro?Liczba postów: 68Grupa: Wnętrza
Znam kilka osób, które korzystają z wirtualnego biura i chwalą sobie to rozwiązanie. Na początku byłem sceptyczny, ale im więcej o tym czytam, tym bardziej widz...