Firmy sprzątające - opinie

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

25 sierpnia 2016, 12:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Mogę polecić firmę sprzątającą, która zajmuje się utrzymaniem czystości w naszym biurze. Jest to firma SKB System. Bardzo rzetelny personel i konkurencyjne warunki finansowe współpracy. My jesteśmy bardzo zadowoleni :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 października 2016, 18:04

My parę razy korzystaliśmy z usług www.damart-sprzatanie.pl ze Zgierza i mogę spokojnie polecić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 stycznia 2018, 11:18

Od czasu do czasu nie zawadzi zamówić firmę sprzątającą. Ja korzystam z tego typu usług i jestem bardzo zadowolona ale jak przychodzi do samodzielnego sprzątania to nie mam z tym problemu. W takich sytuacjach najczęśćiej kupuję chemie do sprzątania w sklepie z chemią niemiecką z Warszawy na Kurhan 5 w perfekt-haus .

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lutego 2018, 21:15

czyszenie wykładzin pcv Głuhołazy na wczoraj!

Szukam pilnie firmy, która zajmie się czyszczeniem wykładzin pcv, w sieci trafiłam na www.czyszczenieprofesjonalne.pl, znacie? polecacie?

Zgłoś | Cytuj | Link

11 kwietnia 2018, 10:12

Z firm sprzatających ta jest szczególnie godna polecenia - http://akromar.pl sprawdź ich koniecznie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2018, 17:59

Jestesmy bardzo zadowoleni z usług firmy www.proclean.info.pl która zawsze terminowo i rzetelnie wywiązuje się z umowy. Życzymy wszystkim tak jakościowych usług.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 sierpnia 2018, 21:12

Dzięki za sugestywne porady. Myślę, że z pewnością przydadzą mi się.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 października 2018, 11:39

Ostatnio wypozyczaliśmy sprzęt od jednej firmy która zajmuje się sprzątanie http://seti-maszyny.pl z tego co wiem zajmują się także sprzataniem, więc może warto by było się z nimi skontaktować

Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2018, 20:13

Jestem niezmiernie zadowolony z usług zaoferowanych przez łódzki Timis http://timis.pl/ Każde skorzystanie z ich usług wiąże się ze schludnie i estetycznie posprzątanym biurem firmowym. Wykonują to znakomicie!

Zgłoś | Cytuj | Link

26 listopada 2018, 14:09

U nasz w firmie sprzątaniem zajmuje się firma https://sprzatanie-sosnowiec.pl i nikt z pracowników nie narzeka na czystość. Widać że powierzone im obowiązki wykonują sumiennie i dokładnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Moda Liczba postów: 145 Grupa: Trudne tema... Jeśli zależy Wam na obuwiu, które łączy modny wygląd z wygodą, to Rieker będzie świetnym wyborem. To marka polecana osobom, które dużo chodzą i cenią sobie komf...
  • Ciąża i przygotowanie Liczba postów: 108 Grupa: Trudne tema... Remini Mod APK is an advanced AI-powered photo enhancement app that transforms old, blurry, or low-quality images into sharp, clear, and vibrant pictures. It us...
  • budowa domu - porady Liczba postów: 428 Grupa: Trudne tema... Jestem w trakcie budowy domu i niektóre kwestie zdecydowanie mnie przerastają. Obecnie zastanawiam się jaki grunt do powierzchni chłonnych wybrać. Kompletnie si...
  • jaki telefon? Liczba postów: 47 Grupa: Trudne tema... Reklam jest milion i każdy operator mówi, ze jest najlepszy, ale lepiej nie brać na chybił trafił. Warto wejść na porównywarkę gdzie jest ranking abonamentów te...
  • Porady biznesowe Liczba postów: 343 Grupa: Trudne tema... Jak prowadzisz firmę i zatrudniasz pracowników, stajesz się za nich odpowiedzialny. Pomyśl, czy nie warto się zdecydować na luxmed pakiet pracowniczy dla firm.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19971 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 120

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >