Gdzie na targi?

« Powrót do grupy: Gdzie na targi budowlane

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

20 października 2010, 13:26

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam nie wiecie może gdzie będa najbliższe targi wyposażenia wnętrz domów i mieszkań? Bardzo mnie to interesuje a nie wiem gdzie szukać takich informacji.
Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 marca 2011, 11:20

Z tego co wiem to najbliższe targi będą

14-15.05 Kraków
11-12.06 Wrocław

Ja osobiście też się wybieram

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2011, 10:46

Ja z niecierpliwością czekam na kolejną budme w Poznaniu :) Tam to dopiero są poszerzone horyzonty w zakresie budownictwa i trendów wnętrz.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2011, 13:19

Głupi wątek, przecież na budnecie jest kalendarz z wyznaczonymi datami najbliższych targów, Amadeusz ja też czekam na budmę :) Od dwóch lat jeździmy z moim chłopakiem co roku, w przyszłym też zamierzamy być

Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2011, 15:07

Budnet.pl również tam będzie więc serdecznie zapraszamy :) ! :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 czerwca 2013, 08:47

jakby komus było po drodze, to zachęcam do odwiedzin targów BAU w Monachium. Robią wrażenie. Przy okazji można przekonac sie, ze polskie firmy tez są obecne.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lipca 2013, 08:12

W imieniu organizatorów bardzo serdecznie chcielibyśmy zaprosić do BEZPŁATNEGO uczestnictwa w budowlanych targach branżowych.
Warsaw Build 2013 to m.in.:
Materiały budowlane
Chemia budowlana
Narzędzia budowlane
Sprzęt budowlany
Zapraszamy do rejestracji za pomocą formularza na stronie: http://targibranzybudowlanej.pl/zwiedzajacy/rejestracja-on-l ine/

Zgłoś | Cytuj | Link

10 października 2017, 15:32

A tak szczerze, co możemy takiego odkrywczego wyjąć z targów?

Zgłoś | Cytuj | Link

15 marca 2018, 14:55

A w tym roku się coś szykuje?

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2018, 16:02

23-25 marca green days w Ptaku w Nadarzynie. Praktycznie wszystko co związane z ogrodnictwem i zagospodarowaniem zieleni tam będzie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Budma, wiosenne targi budowlane 2016 Liczba postów: 2 Grupa: Gdzie na ta... Zapraszamy na Targi Budowle Budma 2016 w Poznaniu. Doradcy ARCHON+ będą do Państwa dyspozycji. Dokładny wykaz targów, gdzie będzie można nas znaleźć: http://arc...
  • Warsaw Build 2016 Liczba postów: 8 Grupa: Gdzie na ta... Byłem na targach Warsaw Build 2016 i muszę przyznać, że organizacja naprawdę na wysokim poziomie! Po intensywnym dniu szukałem sposobu na relaks i trafiłem na c...
  • Międzynarodowe Targi Budownictwa i Architektury Liczba postów: 7 Grupa: Gdzie na ta... Poniekąd każde targi mogą być bardzo dobrą opcją dla nas ale ja raczej na ten moment zastanawiałem się nad tym gdzie wykonają dla mnie profesjonalne modułowe st...
  • Targi Windows & Doors 2013 w Warszawie Liczba postów: 2 Grupa: Gdzie na ta... Międzynarodowe Targi Technologii Produkcji Okien i Drzwi w Warszawie, poświęcone są szerokiej gamie produktów branżowych, od technologii okiennych, szklanych i....
  • Targi Mieszkaniowe Expo Liczba postów: 14 Grupa: Gdzie na ta... Jeżeli faktycznie chodzi o same targi to ja jeszcze jestem zdania, iż bardzo ważną opcją jest również to aby mieć zawsze profesjonalnie przygotowane stoisko tar...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20768 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 230

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >