Gdzie szukać nieruchomości?

« Powrót do grupy: Rynek pierwotny nieruchomości

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  17 18 19

7 września 2025, 20:03

Zgadzam sie: good 0 bad

Poszukaj rankingu nieruchomości jak szukasz czegoś do kupna. Najlepiej tak sprawdzić sobie opinie. Tutaj na przykład są takie - https://sonarhome.pl/agencje-nieruchomosci/by dgoszcz poszukasz na pewno też takie do swojego docelowego miasta.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 września 2025, 11:46

Zajrzyj na portale ogłoszeniowe, tutaj znajdziesz sporo nieruchomości: https://twojaoferta.com.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 września 2025, 10:29

Z mojego punktu widzenia warto wybierać dewelopera, który daje elastyczność. W Home Invest spodobało mi się to, że można było ustalić indywidualny harmonogram płatności. Dla wielu osób to naprawdę spora ulga, bo nie zawsze budżet domowy pozwala na sztywne terminy. A co do inwestycji to mnie urzekł Warszawski Świt.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 września 2025, 13:42

Zakup mieszkania to inwestycja, która się zwraca. Nawet jeśli nie planujemy w nim mieszkać, można je wynajmować lub w przyszłości sprzedać z zyskiem. ATAL oferuje atrakcyjne mieszkania w największych polskich miastach, zapewniając wysoki standard i dodatkowe udogodnienia dla klientów.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 października 2025, 19:21

Przyglądałam się też ofercie jak apartament wyspa korčula. To świetne rozwiązanie, jeśli ktoś szuka czegoś gotowego, co od razu można wynajmować. Sama coraz poważniej myślę, że taka inwestycja mogłaby się szybko zwrócić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  17 18 19

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wynajem mieszkań - Warszawa Liczba postów: 20 Grupa: Rynek pierw... Wynajem mieszkania to nie tylko zyski, to mnóstwo obowiązków. Nie zawsze mamy czas, aby je realizować, ale czy to znaczy, że nie możemy mieć mieszkania na wynaj...
  • Brać kredyt i budować czy wynajmować? Liczba postów: 55 Grupa: Rynek pierw... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie profesjonalnego doradcy kredytowego i finansowego w Poznaniu, to polecam....
  • Dwupokojowe Kraków Prądnik Liczba postów: 7 Grupa: Rynek pierw... To prawda, w Krakowie istnieje duży problem z miejscami parkingowymi. Obecnie na jedno mieszkanie w bloku przypadają nawet dwa samochody, a miejsc niestety nie....
  • Czy umowa deweloperska jest umową przedwstępną Liczba postów: 25 Grupa: Rynek pierw... cześć, potrzebuję porady specjalisty w sprawie odstąpienia od umowy przedwstępnej. Przeczytałam artykuł na ten temat tu https://tozalezy.com/odstapienie-od-umow ...
  • Kawalerka, czy M-2?? Liczba postów: 17 Grupa: Rynek pierw... Oczywiście najważniejszy rozkład i funkcjonalność mieszkania natomiast moim zdaniem praktyczniejsze będzie jednak M2, bardziej przyszłościowe. Hexar.Nieruchomo...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20216 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 291

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >