offline ![]() Fijal14 inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Grat praktykant |
Konstrukcje z drewna to oferta jaką przygotowuje Jonda - jonda.pl. Wykonywanie takich konstrukcji na zamówienie, dopasowane do potrzeb klienta. Firma działa na terenie Zachodniopomorskiego, ale obsługuje klientów z różnych regionów więc warto zaglądać na stronę, by zobaczyć co wykonują. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() oe_foveotech inżynier
![]() |
Szanowni Państwo, |
|
Gdzie zamówić konstrukcje drewniane
«
Powrót do grupy: Moja budowa
Ostatnio na forum
- Budowa stalowej hali Liczba postów: 6 Grupa: Moja budowa Cześć! Chcę Wam polecić niesamowity artykuł, który znalazłam na https://www.borga.pl/blog/produkcja-kons trukcji-stalowych-krok-po-kroku/ Ten opis produkcji kons...
- Rekuperatory Liczba postów: 15 Grupa: Moja budowa Ja mam w domu pompę ciepła od firmy Fonko i jest to sprzęt, który każdemu jak najbardziej polecam. W kwestii ogrzewania domu ciężko o lepszą i bardziej wydajną....
- Gięcie blachy Liczba postów: 6 Grupa: Moja budowa Najlepiej skontaktować się z lokalnymi zakładami, które oferują usługi gięcia blachy i poprosić o wycenę na podstawie swojego konkretnego projektu. W zależności...
- Logistyka Liczba postów: 31 Grupa: Moja budowa Dystrybucja farmaceutyczna. Dokładniej to chodzi mi o modułową przestrzeń magazynową dla hurtowni. Czy znacie firmę, która działa w tej branży? Jakiś czas temu....
- Podatki Liczba postów: 40 Grupa: Moja budowa Jeżeli chodzi o mnie, to od wielu lat prowadzę własną firmę i wiem jak ważna jest współpraca z ekspertami w danej branży, dlatego od dłuższego czasu współpracuj...