Hobby dla wszystkich

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

dziś, 18:00

Zgadzam sie: good 0 bad

Krzyżówki to jedna z tych rozrywek, które przetrwały próbę czasu. Choć papierowe gazety coraz częściej ustępują miejsca ekranom, zamiłowanie do łamigłówek językowych nie znika – wręcz przeciwnie. Wciąż wielu z nas sięga po ołówek, by zmierzyć się z pustymi kratkami i szukać słów, które do nich pasują. To coś więcej niż tylko sposób na relaks – to zabawa, która potrafi wciągnąć na długo, zmuszając do myślenia, szukania skojarzeń i grzebania w pamięci. Co o tym sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Klimatyzacja a ep Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Klimatyzacja to coraz popularniejsze rozwiązanie w domach, mieszkaniach i biurach, które znacząco podnosi komfort życia i pracy. Jej podstawową funkcją jest utr...
  • Podłoga Liczba postów: 131 Grupa: Najnowsze t... Zainteresowanym tematem moge polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego sklepu Zip-Floors z najróżniejszymi podłogami...
  • Meble tapicerowane Liczba postów: 204 Grupa: Najnowsze t... Wpadłam na taki temat przypadkiem i zaskoczyło mnie, ile może zależeć od dobrze zaprojektowanej komody. W artykule opisali, jakie rozwiązania się sprawdzają w m...
  • obrusy, podkładki, ceraty? Liczba postów: 8 Grupa: Najnowsze t... Wydaje mi się, że najlepszym wyborem będzie klasyczny obrus albo bieżnik, coś prostego, żeby fajnie ozdobiło stół ale jednocześnie było łatwo utrzymać jego czys...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 649 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19840 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 130

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >