offline Cegi majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline west doświadczony
|
Od kilku lat bardzo dobrze współpracuję mi się z hurtownią http://inoxa.pl/ Oprócz bardzo dobrej obsługi podoba mi się tez u nich serwis posprzedażowy i doradztwo techniczne. Krótko mówiąc, zawsze dbają o to, żeby klient był zadowolony, więc wydaje mi się, że też będziesz zadowolony ze współpracy z nimi. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Antys praktykant |
Zgadzam się z przedmówcą:) Jakiś czas temu nawiązałem współpracę z hurtownią Inoxa. Kupuję tam wkręty do drewna do swojego zakładu. To co najbardziej rzuciło mi się w oczy, to profesjonalne podejście do klienta. Pracownicy hurtowni zawsze doradzą mi, co powinienem wybrać. Póki co nasza współpraca układa się wzorcowo :) |
|
| |
Gość: eliokin praktykant |
Różnego rodzaju zawiasy, uchwyty, podpory ma w swojej ofercie hurtownia www.firmakowal.pl Sam zamawiam ich produkty i mogę potwierdzić ich wysoką jakość i niezłe ceny. Polecam wam przejrzeć ich oferty. |
|
| |
offline marcin_kowalski doświadczony
|
Duży wybór elementów złącznych i mocujących znajdziecie w hurtowni Mrhammer.pl ja jestem zadowolony ze współpracy z nimi. Oni sprzedają przez internet, ale mają też spory asortyment w hurtowni stacjonarnej, także jak czegoś nie ma na stronie to i tak warto pytać jest duża szansa, że znajdziecie to czego szukacie. Nawet z kosztami wysyłki wychodzi niedrogo, poza tym zawsze można ponegocjować :) |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: hulio praktykant |
Osobiście polecam wam nawiązać współpracę z firmą www.cnc-metal.pl Firma ta świadczy usługi związane z obróbką metali. Zajmuje się też produkcją śrub i nakrętek, więc wykonają dla was każdą ilość śrub i nakrętek w rozmiarze jaki będziecie chcieli. |
|
| |
Gość: lindoo praktykant |
|
|
| |
Gość: arek_39 praktykant |
Co do śrubek, podkładek czy nakrętek mam firmę od której kupuję już ładnych parę lat. https://sruby24.pl - Wybór na tyle duży, że każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Zajmują się również sprzedażą hurtową, więc w przypadku większych ilości, nie będzie problemu z ceną. |
|
| |
offline Dawido82 fachowiec
|
Możesz zainteresować się także ofertą hurtowni www.adma-trade.pl. Dysponują szerokim asortymentem, pomocną obsługą klienta oraz atrakcyjnymi cenami. Ja zamawiam stamtąd śruby, nakrętki, pręty gwintowane i kotwy prętowe. Wszystkie produkty posiadają dobrą jakość i wysoką wytrzymałość. |
|
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
Coraz częściej spotykam opinie o hurtowni Chle-Mar https://chle-mar.pl/ i trudno się dziwić. Firma bardzo się rozwinęła nowoczesna siedziba, duży wybór towarów i błyskawiczna realizacja zamówień. Widać, że to już nie tylko lokalny sklep, a dynamiczna hurtownia metalowa z prawdziwego zdarzenia z bardzo dobrze rozbudowaną ofertą. |
|
|
Hurtownia śrubek
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Gdzie sprzedam łożyska? Liczba postów: 81 Grupa: Trudne tema... This is an interesting discussion about machine bearings, especially when it comes to durability, load capacity, and maintenance in real-world applications. Sha...
- Google Ads professionell verwalten lassen Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Wer mit bezahlter Werbung arbeiten will, braucht Erfahrung. ValuePeak bietet kontextbezogene Werbung mit laufender Optimierung an https://valuepeak.de/kontextbe...
- Prezent dla kobiety? Trudna sprawa Liczba postów: 216 Grupa: Trudne tema... Jedną z największych zalet zegarków damskich Michael Kors jest ich wszechstronność. Doskonale sprawdzają się jako elegancki dodatek do biurowego dress code'u, a...
- How Consumers Manage Small Limits and Micro Budget... Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Managing money at a small scale isn’t just “personal finance, but smaller.” It’s a different problem with different constraints. Micro budgets and small limits....
- How Consumers Manage Small Limits and Micro Budget... Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Managing money at a small scale isn’t just “personal finance, but smaller.” It’s a different problem with different constraints. Micro budgets and small limits....