Ile budowa domu

« Powrót do grupy: Zanim wybudujesz dom

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

12 marca 2007, 21:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Posiadam dzialke i pustaki na sciany oraz 100000 tys.Chce postawic maly domek 80 m tzn. 3 pokoje,kuchnia,lazienka,kawalek korytarza,prosty dwuspadowy dach.Czy jest to mozliwe zeby w tej kasie wybudowac i wykonczyc na poczatek 1 pokoj,lazienke,kuchnie(co do 2 i3 pokoju to w przyszlosci.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 marca 2007, 19:02

MYSLE ZE DASZ RADE JA TEZ TAKI BUDUJE

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 kwietnia 2007, 23:27

Jedną z największych gąbek pochłaniającą kase przy wykończeniu domu jest właśnie łazienka i kuchnia (takie jest moje zdanie). A jak bedziesz racjonalnie dobierał materiały i wkładał wiele własnej pracy to kto wie może powinno Ci się udać.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 maja 2007, 14:52

masz już cegły więc wszystko posprzątane, jednak czasami można pomyśleć nad tańszym budownictwem tj. drewniany. Myślę że w dobie coraz droższych cegieł szkielety będą miały przyszłość.

polecam artykuły:

http://www.kredytdom.pl/poradnik/budujesz/inteligentny_dom/< br />
http://www.kredytdom.pl/poradnik/budujesz/gotowe_domy_drewni ane/

Zgłoś | Cytuj | Link

5 stycznia 2009, 01:56

Myślę że w tej kwocie jesteś w stanie to osiągnąć. Polecam klika przydatych porad budowlanych pozwalających zaoszczędzić zawsze parę groszy tu i tam na materiałach budowlanych;) http://www.jak-budowac.pl/porady-prawne

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 marca 2009, 14:59

Jeżeli potrzebujesz kosztorysu inwestorskiego na budowę to dobrze trafiłeś - wykonuję kosztorysy budowlane dla inwestorów , wykonawców na potrzeby kredytu potrzebujesz fachowej pomocy zadzwoń lub napisz +48600476231 e-mail: grzegorz.wilinski@vp.pl www.kosztoryswilinski.tnb.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2009, 15:26

Wykonujemy wszelkiego rodzaju kosztorysy i wyceny robót budowlanych

* Wykonujesz projekty i chciałbyś załączyć do nich przedmiar i/lub kosztorys inwestorski?
* Jesteś wykonawcą i potrzebujesz złożyć ofertę, lub rozliczyć już wykonane prace ?
* Reprezentujesz inwestora budżetowego i potrzebujesz wycenić wartości inwestycji ?
* Chcesz remontować mieszkanie lub zbudować dom i chcesz znać koszt ?
* Masz kosztorys, który trzeba zweryfikować?

Zapraszam
biuro kosztorysowe pkuwim
www.pkuwim.pl

tel. 513235572

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2009, 01:48

ja uwazam ze chciec to moc....
Właśnie postawilismy nasz uuuuuuuuuupragniny dome -170m-pow uzytkowej 230 całkowitej
wyszło to nas z dachem 150 tys.... i wiez mi .... nie oszczedzalismy, nie robilismy nic po tzw taniosci i dalismy rade.......
wierze w Ciebie :) :D :lol:

Zgłoś | Cytuj | Link

7 maja 2010, 16:12

spoko powinno ci się udać, polecam sprawdzić budwesta.pl świetnie budują i wiadomo, co ile kosztuje - sprawdź czy budują w twojej okolicy

Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2010, 14:42

Powinieneś raczej - ale to zależy od tego kto ci będzie budował, zazwyczaj "majster" wie, gdzie i za ile kupić, żeby sie zmieścić w kwocie

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• remont starego domu Liczba postów: 32 Grupa: Zanim wybud... Wymiana podłogi jest dobrym momentem, żeby dokładnie zaplanować kolejność całego remontu. Zamiast kupować pierwszy materiał, który spodoba się w sklepie, warto....
  • Badania Geologiczne Gruntów Liczba postów: 18 Grupa: Zanim wybud... W moim przypadku pierwszym miejscem, które sprawdziłem przy poszukiwaniu informacji o certyfikacji, było PCBC - https://www.pcbc.gov.pl/ . Polskie Centrum Badań...
  • Działka leśna Liczba postów: 4 Grupa: Zanim wybud... Zapewne słyszeliście o zasiedzeniu jako sposobie nabycia własności nieruchomości. Kwestia ta często bywa obiektem sporów. Kiedy możliwe jest przejęcie nieruchom...
  • Jaki dom lepszy? Parterowy czy dwupoziomowy Liczba postów: 10 Grupa: Zanim wybud... Mam piętrowy dla mnie mega wygoda to co na dole to dla gości góra dla nas. Na dole mamy przygotowane przyłącza aby móc zmienić układ na stare lata więc będzie w...
  • Domek letniskowy Liczba postów: 35 Grupa: Zanim wybud... Jeśli ktoś planuje własny dom, ale zależy mu na ograniczeniu czasu budowy, warto zainteresować się domami mobilnymi. Ostatnio natrafiłem na firmę Vero Homes - d...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21388 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 449

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */