Jak reklamować swoją firmę?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

29 czerwca 2025, 18:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Jak chcesz się reklamować to szukaj nowych sposobów i jednym z nich mogą być gadżety reklamowe które masz tutaj https://recznikizlogo.pl/ Jest to producent ręczników reklamowych z logo ale masz też szlafroki i poncza. Każdy znajdzie produkt dla siebie który oznaczy logiem lub nadrukiem. Na pewno zapadnie w pamięć.

Ten post był edytowany przez Jędrek22 dnia: 29 czerwca 2025, 18:27
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 lipca 2025, 14:26

Mam spółkę z o.o. od 2020 roku i początkowo wynajmowałem drogie biuro myśląc, że to konieczne. Po dwóch latach okazało się, że to błąd - rzadko tam bywałem. Przeniosłem się do wirtualnego biura https://e-biuro.eu/ i teraz zastanawiam się, dlaczego nie zrobiłem tego wcześniej. Oszczędzam 40 tysięcy rocznie!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

dziś, 08:37

W sumie nie wiem, czy to pasuje, ale wrzucę, może komuś podejdzie: kalendarze ścienne i biurkowe nadal działają, szczególnie w małych firmach i szkołach. Krótki claim, czytelne logo i neutralne zdjęcia robią robotę przez cały rok. Na https://kadok.pl widziałam różne formaty, więc łatwo dopasować do budżetu. Dobre są też planery magnetyczne na lodówkę – fajny „życiowy” gadżet dla rodzin. Idziecie jeszcze w papierowe kalendarze, czy w 100% przeszliście na cyfrowe narzędzia?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Księgowość online Liczba postów: 179 Grupa: Trudne tema... Coraz większą popularnością cieszą się rozwiązania zdalne. Zamiast tracić czas na papierowe dokumenty i wizyty w urzędach, przedsiębiorcy mogą prowadzić rozlicz...
  • Dr Google Liczba postów: 16 Grupa: Trudne tema... Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić stronę, na której znajdziecie nowoczesne Centrum Medycznego Vivomed w Sosnowcu, które świadczy szeroki zak...
  • Księgowość w firmie - samemu, czy przez biuro rach... Liczba postów: 149 Grupa: Trudne tema... Zarządzanie księgowością to wyzwanie, które warto powierzyć profesjonalistom. Wsparcie w kwestiach takich jak księgi handlowe, kadry i płace czy doradztwo podat...
  • Lustra łazienkowe Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema... fnaf is a game that redefines horror with its innovative gameplay and spine-tingling atmosphere. The game's creepy animatronics and unsettling setting create an...
  • Nowoczesna edukacja Liczba postów: 83 Grupa: Trudne tema... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie kompleksowych usług z zakresu korepetycji z informatyki i przygotowań do....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20248 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 158

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >