offline gosiab kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Naglący praktykant
|
Oba swoje piekarniki (w sumie piekarnik i mikrofalówkę z termoobiegiem) czyszczę CIF-em. Najpierw nakładam jedną warstwę, potem zostawiam to na 15-20 min, a później delikatnie ściągam brud ostrzejszą częścią zmywaka. Tylko to trzeba robić w miarę systematycznie bo inaczej jak już się brud „zastoi” to niczym go się nie da ruszyć oprócz drapaka ;/ |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Borynka majster
|
Nie no a są jeszcze ludzie którzy myją mikrofale raz na miesiąc? Ja myje swoją po każdym użyciu ale każdy robi jak uważa :) po każdym użyciu myje ja woda z życiem jakiegoś płynu delikatnego do naczyń, a raz na tydzień "dezynfekuje" specjalnym środkiem do mikrofali tym sposobem moja mikro ma 2 lata a wygląda jak bym dopiero wyjęła ją z pudła |
|
| |
Gość: hanka praktykant |
|
|
|
Jak czyścić sprzęt AGD?
«
Powrót do artykułu: Jak czyścić sprzęt AGD? | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Biżuteria okienna na wiosnę Liczba postów: 24 Grupa: Wnętrza Führerschein online kaufen ohne Prüfung oder MPU Kaufen Sie ganz einfach einen deutschen, polnischen, rumänischen, österreichischen oder tschechischen Führersch...
- Tapeta czy plakat, co najlepiej ozdobi Twoją ścian... Liczba postów: 8 Grupa: Wnętrza Ja jestem dużym fanem ciekawych motywów na plakatach i w mojej opinii jeżeli będziecie szukali takich propozycji do swojego wnętrza to warto odwiedzić On my Wal...
- Modne kolory w jadalni: inspiracje, które dodają w... Liczba postów: 2 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, płytki klinkierowe to idealny sposób na nadanie wnętrzu wyjątkowego charakteru i przytulności. Nasze kolekcje, takie jak Free Art czy Old Cast...
- Odważna, artystyczna, niebanalna. Sypialnia, która... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza
- 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 130 Grupa: Wnętrza naprawa urządzeń klimatyzacyjnych https://dobraklima.com/serwis-klimatyzac ji-warszawa/