Gość: Mirek798 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: janisz praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline owner majster
|
|
|
| |
Gość: MireczekW praktykant |
Cóż, w wielu przypadkach sprawdza się stare powiedzenie, że mądry polak po szkodzie i potem są starania, aby za wszelką cenę elewację oczyścić i zamalować ślady wandalizmu itp. Jednak jak wiadomo, profilaktyka to podstawa. Polecam wszystkim zainteresowanie się powłokami antygrafitti i antyplakat firmy www.phsc.pl , które ułatwiają znacznie oczyszczanie elewacji. |
|
| |
Gość: jateri praktykant |
Jeżeli jesteście z Szczecina lub okolic to polecam wam zgłosić się do firmy www.sodowanie.szczecin.pl Zajmują się czyszczeniem elewacji budynków, jachtów, drewna, usuwaniem graffiti itp. Pracę wykonują dokładnie i szybko, więc polecam ich wam. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: makkao praktykant |
Osad jak osad, ale ja miałem problem ze zmyciem graffiti z elewacji... Myślałem, ze komuś coś zrobię, długo szukałem, jak się tego pozbyć, ale znalazłem specjalne zmywacze do graffiti i na wszelki wypadek już zabezpieczyłem powierzchnię specjalnym preparatem, zeby sytuacja się nie powtórzyła. |
|
| |
offline JanuJanu fachowiec
|
Nam elewacje i kostkę czyściła https://www.sodablast24.pl/ , mają innowacyjną technologii sodowania, dzięki czemu takie powierzchnie, jak stal nierdzewną, kostkę, elewację, szkło, beton i wiele więcej innych materiałów, bez ryzyka ich porysowania czy uszkodzenia. Serdecznie polecam, ja jestem mega zaskoczony precyzją wykonania usług, jak najbardziej maja u mnie duży plus, no i stałego klienta na przyszłość. :) |
|
| |
Gość: Kazimierz51 praktykant |
|
|
| |
Gość: ladydi praktykant |
|
|
| |
Gość: melisazf4 praktykant |
|
|
|
Jak i czym najprościej wyczyścić elewację domu, aby nie pojawiały się wykwity i zielony nalot?
«
Powrót do artykułu: Jak i czym najprościej wyczyścić... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Mity na temat ociepleń budynków - komentarze do ob... Liczba postów: 11 Grupa: Budowa i re...
- Co można zrobić, żeby rury w zimie nie zamarzały? Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re...
- Dom modułowy z możliwością szybkiej rozbudowy Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re... Zgadzam się, że domy modułowe z możliwością szybkiej rozbudowy to przyszłość budownictwa i takich inwestycji powinno powstawać coraz więcej. To bardzo praktyczn...
- Jakie narzędzia są potrzebne do układania laminatu... Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re... Bardzo dziękuję za szczegółowy i przejrzysty poradnik! Wszystko zostało jasno opisane krok po kroku, dzięki czemu nawet osoba bez doświadczenia może samodzielni...
- Stalowe drzwi zewnętrzne z przeszkleniami, wytrzym... Liczba postów: 17 Grupa: Budowa i re... Szanowni Państwo, Warto również zadbać o odpowiednie wykończenie powierzchni otaczającej drzwi. Aby nie było nudno i sztampowo rekomenduję stylizowane płytki k...