Jak pobrać TikToka na iPhone'a bez znaku wodnego?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

dziś, 15:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Cześć wszystkim! Chciałbym zapisać filmy z TikToka bez znaku wodnego do oglądania offline. Próbowałem już różnych aplikacji, ale albo umieszczały logo TikToka, albo ograniczały liczbę pobrań. Interesuje mnie sposób, który pozwala na zapisywanie filmów w wysokiej jakości poprzez wklejenie linku do filmu, bez rejestracji i dodatkowych programów. Czy ktoś zna usługę, która obsługuje iOS i działa bezpośrednio w przeglądarce, umożliwiając szybkie zapisywanie ulubionych filmów?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

dziś, 19:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Możesz używać sss tik na swoim iPhonie. To usługa online, która umożliwia pobieranie nieograniczonej liczby filmów z TikToka bez znaku wodnego. Wystarczy skopiować link do filmu, wkleić go w odpowiednie pole na stronie, kliknąć „Zapisz”, a film jest gotowy. Możesz zapisać go w formacie MP4 do oglądania lub MP3 do słuchania. Filmy są zapisywane w jakości HD, a usługa nie wymaga autoryzacji ani instalacji dodatkowych aplikacji. To idealne rozwiązanie dla użytkowników iPhone'ów, którzy chcą gromadzić treści do osobistego oglądania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Podpis elektoniczny- co warto wiedzieć? Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Wiele osób z mojego otoczenia wciąż nie wie, do czego dokładnie służy podpis elektroniczny. Sama spotkałam się z tym, gdy w urzędzie kazano mi złożyć dokumenty....
  • Inwestycja - biznes - myjnia Liczba postów: 23 Grupa: Trudne tema... Budowanie marki to proces, który wymaga konsekwencji i wielu narzędzi marketingowych. Jednym z nich są billboardy, które wbrew pozorom wcale nie straciły na war...
  • Agencje ochrony Liczba postów: 165 Grupa: Trudne tema... Taki wątek warto również założyć na forum bardziej tematycznym.
  • Sposób na zdrowie Liczba postów: 627 Grupa: Trudne tema... Moja ciocia miała poważne problemy z paradontozą i skorzystała z usług, jakie oferuje periodontolog na NFZ. Trochę czekała, to fakt, ale sam efekt podobno był n...
  • Taxi Warszawa Liczba postów: 11 Grupa: Trudne tema... Uwielbiam grać w sloty online na prawdziwe pieniądze http://mriya.social/pl! Wybór maszyn jest szeroki, grafika jest jasna i atrakcyjna, a rundy bonusowe dodają...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20136 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 150

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >