offline ![]() kwiatek2345 majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Mirka praktykant |
Ceny mają bardzo dobre! 55zł miesięcznie? To naprawdę dobra cena - niezawyżona, a zawsze wiem, że moje rzeczy są bezpieczne. To o wiele lepsze rozwiązanie niż garaż na osiedlu - tam ciągle się ktoś kręci, dzieciaki piją alkohol i aż strach podchodzić. Wynajmuje komórkę już kilka miesięcy i uważam, że bardziej się opłaca niż kupowanie garażu. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Mirka praktykant |
Ceny mają bardzo dobre! 55zł miesięcznie? To naprawdę dobra cena - niezawyżona, a zawsze wiem, że moje rzeczy są bezpieczne. To o wiele lepsze rozwiązanie niż garaż na osiedlu - tam ciągle się ktoś kręci, dzieciaki piją alkohol i aż strach podchodzić. Wynajmuje komórkę już kilka miesięcy i uważam, że bardziej się opłaca niż kupowanie garażu. |
| |
![]() Gość: Jacek4 praktykant |
Ja juz miałem kilka razy z nimi do czynienia,bo musiałem przechować rózne rzeczy,żeby sasiedzi mnie nie okradli i a wyjezdzałem czesto w delegacje. A teraz prace juz zmieniłem i nie ma takiej potrzeby. Wszystko było opanowane i nie miałem zadnych zastrzezen. pozdrawiam |
| |
![]() Gość: Eugienieusz45 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Edwina doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: Daria praktykant |
Co za GENIALNY POMYSŁ!!!!!!!! Czy można było wymyślić coś bardziej potrzebnego!? Firma bezpiecznie magazynowała moje rzeczy (naprawdę dla mnie cenne) na czas remontu i człowiek nareszcie z głową wolną od problemu nie musi martwić się, żeby meble czy dobytek nie stały na korytarzu bloku. Sprawdzona, solidna firma. Polecam wszystkim i popieram wcześniejsze opinie! |
| |
![]() Gość: Marza_81 praktykant |
z garażami to bywa różnie... jak się nie ma swojej posiadłości to często wandale malują po tych garażach pod blokami. też jestem zdania że takie komórki to fajna opcja bo umożliwia szybkie rozwiązanie problemu. jeśli ma się nadmiar sprzętu w domu to zawsze można wynająć komórkę i mieć do niej dostęp. bardzo fajna opcja, dowiedziałem się o niej dość niedawno i mogę polecić. tak jak ktoś powyżej powiedział, mają przystępne ceny. |
| |
offline ![]() kwiatek2345 majster
![]() |
|
| |
![]() Gość: tom praktykant |
|
|
Jak przechowywać sezonowe rzeczy?
«
Powrót do artykułu: Jak przechowywać sezonowe rzeczy? | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Trudny czas dla firmy - przeprowadzka Liczba postów: 127 Grupa: Wnętrza Pomoc firm może się okazać nieoceniona w takiej sytuacji. Znalezienie dobrej firmy przeprowadzkowej to podstawa przed zmianą miejsca zamieszkania. Słyszałam dob...
- Panele podłogowe Liczba postów: 323 Grupa: Wnętrza Panele winylowe są dziś dostępne w dziesiątkach wykończeń: od klasycznych długich desek, przez modne jodełki, aż po wzory kamienia czy betonu w dużych formatach...
- Urlop od codzienności – nowe systemy hydromasażu Liczba postów: 10 Grupa: Wnętrza Jak ktoś szuka relaksu w otoczeniu przyrody, to hotel z basenem bory tucholskie może być fajną opcją. Cisza, zieleń i można się zanurzyć w basenie bez tłumów.
- TOP 5 sposobów na lepszy sen Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza I found the article very helpful, especially the emphasis on maintaining a regular sleep schedule and creating a calm sleeping environment. I used to struggle w...
- Materac na lata – jak dbać o trwałość i komfort uż... Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza At first, I underestimated the importance of these habits, but after a few months of following a routine, my mattress stayed supportive and fresh much longer. A...