offline Chocho majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Perfekko praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Piotr praktykant |
uważam aby przeprojektować dom na sposób prefabrykowany należy zrobić remont polecam market chemko bo mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej dodatków do aranżacji wnętrz gwoździ śrub śrubek sufitów podwieszanych listew mat taśm foli profili i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl |
|
|
Jak przeprojektować dom z technologii tradycyjnej na prefabrykowaną?
«
Powrót do artykułu: Jak przeprojektować dom z technologii... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Dom modułowy z możliwością szybkiej rozbudowy Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re... Zgadzam się, że domy modułowe z możliwością szybkiej rozbudowy to przyszłość budownictwa i takich inwestycji powinno powstawać coraz więcej. To bardzo praktyczn...
- Jakie narzędzia są potrzebne do układania laminatu... Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re... Bardzo dziękuję za szczegółowy i przejrzysty poradnik! Wszystko zostało jasno opisane krok po kroku, dzięki czemu nawet osoba bez doświadczenia może samodzielni...
- Stalowe drzwi zewnętrzne z przeszkleniami, wytrzym... Liczba postów: 17 Grupa: Budowa i re... Szanowni Państwo, Warto również zadbać o odpowiednie wykończenie powierzchni otaczającej drzwi. Aby nie było nudno i sztampowo rekomenduję stylizowane płytki k...
- Siłowniki hydrauliczne – zastosowanie i utrzymanie Liczba postów: 56 Grupa: Budowa i re... Ja mogę polecić manometr hydrauliczny Hydron. Zamontowałam go u siebie przy układzie hydraulicznym i od początku działa bez problemów. Wskazania są czytelne i s...
- Gont bitumiczny na dach Liczba postów: 6 Grupa: Budowa i re... To prawda, estetyczny to jest, ale więcej możesz o nim dowiedzieć się na znamitozrobisz.pl , tam nawet pytanie dla eksperta można zadać.