Konto usunięte praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline redakcja moderator
|
Witaj :) |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline sp5es inżynier
|
|
|
| |
Gość praktykant |
Dziękuję za odpowiedź, mam zamiar samodzielnie przykleić styropian i zatopić w nim siatkę. Tynku kolorowego raczej nie odważę się połozyc samodzielnie. Nie wiem jeszcze czy po zatopieniu siatki zbrojeniowej od razu nakłada się drugą warstwę kleju czy dopiero po jakimś czasie, kiedy siatka z klejem juz zaschnie. Bede wdzięczny za wszelkie podpowiedzi. |
|
| |
Gość praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość praktykant |
Radzę przeczesać strony intermnetowe producentów, u
niektórych sa dosć szczególowe instrukcje. |
|
| |
Konto usunięte praktykant |
|
|
| |
offline sp5es inżynier
|
|
|
|
Jak samodzielnie wykonać elewację zewnętrzna
«
Powrót do grupy: Robimy izolację cieplną
Ostatnio na forum
- Przymierzam się do izolacji domu pianką PUR Liczba postów: 18 Grupa: Robimy izol... Przymierzam się do izolacji domu pianką PUR i chciałbym poznać opinie na temat firm z Mazowieckiego. Ktoś korzystał z takiej usługi i może podzielić się doświad...
- ocieplenie domu Liczba postów: 119 Grupa: Robimy izol... Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę https://www.assecuro.pl/category/szelki- bezpieczenstwa , na której znajdziecie ofertę firmy ASSECURO, która jest producen...
- Computer Network Assignment Help By Computer Netwo... Liczba postów: 4 Grupa: Robimy izol... This IT assignment service saved my semester! The step-by-step guidance on complex routing protocols made everything so easy to understand. I'll definitely use....
- Szambo betonowe- dokumentacja Liczba postów: 18 Grupa: Robimy izol... Niedawno kupiliśmy dom z szambem i zależało mi na produktach, które pomogą utrzymać ją w dobrej kondycji. Po przejrzeniu oferty https://sklepinco.pl/marka/biofo...
- Dodatkowe ocieplanie ściany trójwarstwowej Liczba postów: 5 Grupa: Robimy izol... Przy ścianie trójwarstwowej z dodatkowym ociepleniem najważniejsze jest najpierw ustalenie, co już siedzi w przegrodzie i jak wygląda jej stan techniczny — dokł...