Gość: milek23 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: sami992 praktykant |
Widzę, że teraz bardzo interesującą kwestią są kryptowaluty. Inwestując trzeba wiedzieć, jaki obecnie jest kurs bitcoina. Jakie narzędzia do sprawdzania kursu najlepiej się sprawdzają? Myślę, że takich informacji warto szukać na stronie https://nasto.pl/kurs-bitcoina-jakie-narzedzi a-do-sprawdzania . |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: adam22 praktykant |
|
|
| |
Gość: eryk222 praktykant |
|
|
| |
Gość: Igoro praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline barto776 fachowiec
|
Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeśli szukacie sprawdzonego miejsca, gdzie dzieci mogą uczyć się programowania w fajny i przystępny sposób, to polecam kursy u Jacka Tomasiewicza - kursy programowania dla dzieci i młodzieży . |
|
| |
Gość: miro221 praktykant |
|
|
| |
Gość: waldzik1 praktykant |
|
|
|
Jak zainwestować pieniądze?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Jak się ochłodzić latem? Liczba postów: 7 Grupa: Trudne tema... "Trudne tematy" ("Difficult Topics") groups can be a great place to have thoughtful and respectful discussions about subjects that require a bit more understand...
- Jak nadać paletę kurierem? Liczba postów: 12 Grupa: Trudne tema... When shipping a pallet by courier, you typically receive a tracking number that allows you to follow the shipment's progress online. Tracking helps confirm coll...
- Gdzie sprzedam łożyska? Liczba postów: 104 Grupa: Trudne tema... I might know a few contacts who deal in industrial spare parts and machine components. It could be worth reaching out to local bearing distributors, equipment r...
- Treningi Fitness ? Liczba postów: 196 Grupa: Trudne tema... Jak trenujesz to musisz zadbać o odpowiedni poziom witamin i minerałów a te możesz uzupełnić suplementami. Ten producent https://pharmovit.pl/ zapewnia wybór ja...
- Jakie biuro nieruchomości możecie polecić we Wrock... Liczba postów: 4 Grupa: Trudne tema... Hejka, jak teraz najlepiej podejść do inwestycji w nieruchomość, szczególnie chodzi mi o Wrocław. Kto robi faktycznie dobre analizy rynku i zna się na rzeczy lo...