Gość: milek23 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: sami992 praktykant |
Widzę, że teraz bardzo interesującą kwestią są kryptowaluty. Inwestując trzeba wiedzieć, jaki obecnie jest kurs bitcoina. Jakie narzędzia do sprawdzania kursu najlepiej się sprawdzają? Myślę, że takich informacji warto szukać na stronie https://nasto.pl/kurs-bitcoina-jakie-narzedzi a-do-sprawdzania . |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: adam22 praktykant |
|
|
| |
Gość: eryk222 praktykant |
|
|
| |
Gość: Igoro praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline barto776 fachowiec
|
Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeśli szukacie sprawdzonego miejsca, gdzie dzieci mogą uczyć się programowania w fajny i przystępny sposób, to polecam kursy u Jacka Tomasiewicza - kursy programowania dla dzieci i młodzieży . |
|
|
Jak zainwestować pieniądze?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Kursy i szkolenia dla dorosłych Liczba postów: 68 Grupa: Trudne tema... Kursy i szkolenia dla dorosłych coraz częściej obejmują praktyczne zajęcia, takie jak ćwiczenia na dykcję i emisję głosu. Ćwiczenia na dykcję pomagają wyraźniej...
- Zakupy dla firm Liczba postów: 3 Grupa: Trudne tema... Widziałem, że coraz więcej osób szuka sposobów na uwiecznienie wspomnień w formie fizycznych zdjęć. Ostatnio natknąłem się na ofertę, która dotyczy odbitki zdję...
- Zakupy przez internet Liczba postów: 855 Grupa: Trudne tema... Natknąłem się ostatnio na artykuł dotyczący drukowania zdjęć. Wspomniano tam o różnych opcjach, jakie oferują firmy zajmujące się odbitkami. Z tego co wiem, odb...
- Jakie jest Wasze hobby? Liczba postów: 399 Grupa: Trudne tema... Słyszeliście o różnych opcjach drukowania zdjęć? Ostatnio natknąłem się na ciekawą stronę, gdzie oferują usługi związane z drukowanie zdjęć. Wygląda na to, że m...
- Mieszkanie co i jak? Liczba postów: 76 Grupa: Trudne tema... Teraz to w Ursusie też coraz więcej się dzieje, bo dzielnica robi się mega popularna. Jest tu wszystko, co trzeba do wygodnego życia – sklepy, usługi, szkoły, a...