Gość: milek23 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: sami992 praktykant |
Widzę, że teraz bardzo interesującą kwestią są kryptowaluty. Inwestując trzeba wiedzieć, jaki obecnie jest kurs bitcoina. Jakie narzędzia do sprawdzania kursu najlepiej się sprawdzają? Myślę, że takich informacji warto szukać na stronie https://nasto.pl/kurs-bitcoina-jakie-narzedzi a-do-sprawdzania . |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: adam22 praktykant |
|
|
| |
Gość: eryk222 praktykant |
|
|
| |
Gość: Igoro praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline barto776 fachowiec
|
Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeśli szukacie sprawdzonego miejsca, gdzie dzieci mogą uczyć się programowania w fajny i przystępny sposób, to polecam kursy u Jacka Tomasiewicza - kursy programowania dla dzieci i młodzieży . |
|
|
Jak zainwestować pieniądze?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Zakupy przez internet Liczba postów: 846 Grupa: Trudne tema... Ja również chętnie robię zakupy online i cieszę się, że można wygodnie zamówić różnorodne produkty spożywcze bez wychodzenia z domu. Włoskie oliwy i kawy znajdz...
- Sensowny zawód Liczba postów: 30 Grupa: Trudne tema... Moim zdaniem prywatny detektyw to musi być praca, która daje realne poczucie sensu. Nie siedzisz w excelach ani nie robisz „sztuki dla sztuki” — rozwiązujesz pr...
- Sposób na zdrowie Liczba postów: 670 Grupa: Trudne tema... Podstawowe badania zdrowotne to doskonały sposób, żeby dowiedzieć się jak nasz organizm funkcjonuje. Często na forach o zdrowiu znajdziesz informacje o tym, jak...
- Co na wzmocnienie paznokci? Liczba postów: 87 Grupa: Trudne tema... O włosy, skórę i paznokcie warto troszczyć się nie tylko od zewnątrz, ale również od środka. Stosujecie suplementy? Jeśli jeszcze nie, a nie jesteście zadowolen...
- Taśmy transportujące Liczba postów: 26 Grupa: Trudne tema... Transport materiałów w zakładzie zawsze był wyzwaniem, aż natknąłem się na przenośniki łańcuchowe produkowane przez Penny. Na https://penny.pl/przenosniki-lancu...