Jak zorganizować przeprowadzkę w Poznaniu?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

20 czerwca 2017, 11:49

Zgadzam sie: good 0 bad

Tak jak w temacie. Mieszkanie 60 metrów. Przedmioty 3 osób.
Jak to zorganizować? Czy ma sens, zlecanie takich usług jakiejś firmie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 czerwca 2017, 20:36

Moim zdaniem zdecydowanie firma. Optymalnie - wy tylko wszystko pakujecie, a resztę prac, zlecacie firmie.
Trzymajcie namiary - https://www.123przeprowadzki.pl/ Sprawdzona firma, punktualna, ale przede wszystkim rzetelna.
Co mieli wykonać, to wykonali, bez strat. Nie uszkodzono żadnych przedmiotów, wszystko dotarło na miejsce.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 czerwca 2017, 11:51

A ile u nich zapłaciliście za taką usługę?
Jaki jest mniej więcej okres oczekiwania na realizację?
Terminy?

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2017, 20:37

Tam na tej stronie masz taką zakładkę - wycena. Wpisujesz konkretne dane, wysyłasz formularz - odpiszą, albo oddzwonią z konkretami.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2017, 21:40

Tak. I myślisz rozsądnie. Pewnie, że można samodzielnie zorganizować przeprowadzkę, ale zakładając, że masz do tego ludzi, odpowiednie auta i minium kilka dni wolnego. Jest kasa na przeprowadzkę, to niech lepiej zajmie się tym firma.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 lipca 2017, 11:52

Dokładnie tak. Przeprowadzka to droga przez mękę. Przedmiotów jest tyle, że potrzebujecie kilka kursów busem na same meble, a kolejnych kilka na sprzęty i przeróżne przedmioty. I wtedy właśnie człowiek sobie uświadamia jaką głupotę robił nie wyrzucając to, co w praktyce jest w domu całkowicie zbędne.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 lipca 2017, 09:34

Z moich doświadczeń wynika, że wiele zależy od tego jaką firmę sobie weźmiemy do pomocy. Mi już kilka razy pomagały przeprowadzki poznań i zawsze byłem zadowolony, bo wszystko przebiegało szybko, sprawnie i logicznie. Zdecydowanie polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lipca 2017, 14:43

Najlepsze firmy transportowe spotkały się na targach http://poradnikowy.net/targi-spotkania-i-konf erencje-transportu-w-polsce/. Warto mieć rozeznanie w temacie.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lipca 2017, 14:10

Ja korzystałem z usług firmy przeprowadzkowej i powiem szczerze byłem w szoku w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Od chyba 15-20 lat nie miałem do czynienia z przeprowadzkami a obraz jaki mi został w pamięci był tragiczny...
Przeprowadzaliśmy z Poznania do Warszawy firmę i był to dla mnie potężny stres, mój bliski przyjaciel przeprowadzał się z Paryża do Poznania i właśnie z nich korzystał - dał namiar. Pełen profesjonalizm - od początku kontakt i porady, czytelna umowa, a od strony technicznej super. Wszystko zapakowali, zabezpieczyli i załadowali na dwa bardzo duże auta, pracowało chyba z 12 osób. W Warszawie szybki rozładunek, ustawienie wszystkiego zgodnie z planem jaki dostali - żadnych zastrzeżeń. Więc jak ktoś potrzebuje sprawdzonej firmy to gorąco polecam Global Service Przeprowadzki Z tego co wiem to działają chyba na terenie całej Polski

Ten post był edytowany przez micks71 dnia: 9 sierpnia 2017, 07:41
Zgłoś | Cytuj | Link

18 września 2017, 13:07

Tutaj kluczem do sukcesu jest wybór odpowiedniej i sprawdzonej firmy, która zajmie się naszą przeprowadzka. Możecie jej wyszukać w serwisie Pakupaku.pl i porównać ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czy ktoś korzystał z usług detektywa? Liczba postów: 60 Grupa: Trudne tema... Playing as a rhythm-based cube, players navigate a neon landscape full with hazards (spikes, traps, and more) as they dash and jump their way through geometry d...
  • Gdzie sprzedam łożyska? Liczba postów: 86 Grupa: Trudne tema... Games are more fun when players can experiment freely instead of always facing competitive setups. Casual play should encourage creativity, and exploring custom...
  • Sposób na zdrowie Liczba postów: 677 Grupa: Trudne tema... Na stronie https://vivomed.pl/jak-powiekszyc-penisa -skuteczne-sposoby/ znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego centrum medycznego Vivomed. Indywidualn...
  • Zakup nieruchomości Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Hej! Spodobały nam się wizualizacje osiedla Kwitnące Ogrody od dewelopera AM Projekt - https://www.amprojekt.com.pl/). Wygląda to super, ale zastanawiam się, ja...
  • Reklama firmy Liczba postów: 554 Grupa: Trudne tema... W dzisiejszych czasach uzyskanie jakichkolwiek dokumentów nie stanowi żadnego problemu. Na przykład, jeśli potrzebujesz karta została pokonana lub innych dokume...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20690 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 290

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >