Ja korzystam z szorowarki Maglo https://www.maglo.com.pl/stronaglowna i jeszcze mnie nie zawiodła :) dobry sprzęt, który można szczerze polecić. Solidna konstrukcja, łatwa w obsłudze i dobrze sobie radzi nawet z większymi zabrudzeniami
Jaka maszyna do czyszczenia posadzki ?
Ostatnio na forum
- Piece gazowe Liczba postów: 17 Grupa: Moja budowa Ja osobiście miałem już piec na olej opałowy (zakładałem jak cena była po 2zł/litr), później eko groszek, a teraz kocioł gazowy i jestem najbardziej zadowolony....
- Do biura normobaria? Liczba postów: 4 Grupa: Moja budowa Osobiście mogę Wam polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego Bagatelle - modelująca bielizna damska z najróżniejszą bielizną,....
- Dobry architekt wnętrz Warszawa Liczba postów: 6 Grupa: Moja budowa PS w rzeczywistości zawsze polecam uwzględnić min 15% więcej od planowanego budżetu (dostawy, wzrost ceny, i td) A jeśli szukalibyście ciekawych dekoracji oraz...
- Odkurzacz na budowe Liczba postów: 72 Grupa: Moja budowa
- Samochody dostawcze Liczba postów: 103 Grupa: Moja budowa W przypadku gdy zależy Ci na solidnej i uniwersalnej skrzyni ładunkowej, to koniecznie zapoznaj się z ofertą producenta Pezetmot. Można znaleźć u nich takie roz...