Jaka tapetę wybrać?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

5 lipca 2011, 16:09

Zgadzam sie: good 0 bad

bestyjon a powiedz nie pomniejszyło ci to wnętrza? Bo ja też bym chciał tak zrobić ale obawiam się że tapeta zmniejszy optycznie mieszkanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lipca 2011, 14:12

To zależy jakiej wielkości jest pokój i rozmieszczenie mebli?!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lipca 2011, 11:02

Użytkownik Gość: alicja_b napisał: A w ogole masz jakiś konkretny pomysł na kolor,a moze wzór ?
Wiem ze jak sie obejrze juz takie gotowe projekty z tapetami http://studiorasch.pl/
to czlowiek od razu chciałby wszystko ;)
moze to troszke Ci rozjasni.

Ja jakiś miesiąc temu jak szukałem tapety do salonu to własnie z tej stronki zamówiliśmy próbniki.To nam bardzo pomoglo podjąc własnie ta własciwa decyzje zwiazana z odpowiednim dobraniem koloru tapety.I tak w sumie ostatecznie staneło na tapecie świecącej.Rewelacja.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 sierpnia 2011, 17:17

Polecam fototapety na winylu na fizelinie z laminacją, bardzo dobre gatunkowo.
A jeśli pomieszczenie jest małe polecam wybrać wzór z głębią np. włoską starą uliczkę. Niżej przykłady w pomieszczeniach :
http://wall-it.eu/?act=examples

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2011, 08:40

Niektóre są dość ciekawe :) nie można powiedzieć u mnie problem byłby z naklejeniem fototapety... ponieważ wszędzie mam tapety ;/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 sierpnia 2011, 11:55

No to Gosia podciągaj rękawy i gipsowanko :D ;) inaczej na pewno nie da rady, bo będą okropne bąble...Przecież możesz sobie na jedną ścianę trzasnąć fotkę ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2011, 10:00

Dobre, to są tapety, które można nakładać sposobem, w którym klejem smarujemy nie paski tapety, ale ściane, wtedy można tapetą jeszcze przez chwilę delikatnie manewrować, żeby było wszystko równo i nie powstawały bąbelki;)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2011, 10:19

o tak! dokladnie zgadzam sie z p.Vincentem! swietna sprawa, bo pierwszy raz w zyciu udalo mi sie samej nakleic tapete na sciane i wlasnie sposobem nakladania kleju na sciane, a nie na tapete. dzieki temu tapeta jest rowno naklejona no i nie ma paskudnych babli! rewelacja :)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2011, 11:37

To zalezy jaki masz klej i tapetę ja np. jak oklejałem sb pokój to normalknie mogłem manewrować tapetą gdy ją przyklejałem ... no ale też używałem znaczne ilości kleju dla poślizgu.... zeby nie bylo przez 6 lat trzyma się :)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2011, 12:30

klej na ścianę? pierwsze słyszę...

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czy są eksperci? Liczba postów: 47 Grupa: Wykańczamy... UNDER STUDIO to nowoczesne biuro projektowania wnętrz w Warszawie, specjalizujące się w kompleksowej aranżacji wnętrz mieszkań, domów oraz przestrzeni komercyjn...
  • Okna do domu Liczba postów: 73 Grupa: Wykańczamy... Jeśli okna są jeszcze w dobrym stanie konstrukcyjnym, to renowacja może być najlepszym wyborem. Warto zajrzeć na https://domoserwis.pl/renowacja-okien i sprawdz...
  • Plakaty na ścianie Liczba postów: 21 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli chodzi o ciekawe propozycje Plakatów, ale również fototapet, czy również dodatkowych dodatków do wnętrz to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu....
  • Sklep internetowy Liczba postów: 254 Grupa: Wykańczamy... Nowoczesne żeglarstwo wymaga sprzętu, który sprosta wyzwaniom zarówno na spokojnych jeziorach, jak i otwartych morzach. Pod linkiem https://www.sailservice.pl/....
  • Jakie kotły na paliwo stałe najlepsze? Liczba postów: 26 Grupa: Wykańczamy... Good point! For solid fuel boilers, brands like Viadrus, Attack, and Opop are well worth considering. Key things to look for are fuel flexibility, heat exchange...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 202

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */