offline ![]() Zielony inżynier
![]() ![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kinga20 fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() justyna85 fachowiec
![]() ![]() ![]() |
|
| |
![]() Gość: liko praktykant |
|
| |
![]() Gość: wiktor praktykant |
Wydaje mi się że zadaszenie jest konieczne. Przynajmniej mi byłoby szkoda desek i zainwestowałbym w zadaszenie np. z ogrodosfera.pl/zadaszenia-tarasow, nie ma co ryzykować. Poza tym ja nie wyobrażam sobie tarasu bez zadaszenia:) A tak swoją drogą to taras macie ogromny:) |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() przemek986 fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Porek456 fachowiec
![]() |
|
| |
![]() Gość: Lenorek praktykant |
|
| |
offline ![]() andrzej89 fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Emilek43 fachowiec
![]() |
No fajnie mieć duży taras gdzie można siąść większym gronem i bez ściskania się spędzić fajnie czas. Przy większych tarasach najlepiej wykorzystać płyty tarasowe. Przejrzałem wiele ofert jednak jedną z najlepiej dopracowanych na pewno ma Pozbruk z linią Presstone i to własnie sam poszedłem w ta stronę. Tras po 3 latach nadal wygląda pięknie i biel Łupka Snieżnego pozostała niezmienna. |
|
Jaka wielkość tarasu?
«
Powrót do grupy: Zagospodarowanie terenu
Ostatnio na forum
- Jaka odśnieżarka do niewielkiego obszaru odśnieżan... Liczba postów: 24 Grupa: Zagospodaro... No to jeszcze mogę podrzucić bardzo ciekawy artykuł w temacie, dlatego warto mieć odśnieżarkę na wyposażeniu swojej posiadłości. A który udało mi się znaleźć na...
- pozwolenie na szklarnię w ogrodzie? Liczba postów: 16 Grupa: Zagospodaro... Drugi sezon, pełne słońce od świtu do zmierzchu, wiatry u nas takie, że rosnącego obok orzecha ciągle łamie, nic jak na razie się nie zmieniło, nie uszkodziło.....
- studnia a gliniasty teren działki Liczba postów: 11 Grupa: Zagospodaro... Ogólnie gdy chodzi o same kwestie związane ze studniami to ja chcę powiedzieć, że całkiem ważną sprawą jest również to aby wiedzieć dokładnie jak zadbać o stałe...
- Tani i dobry grill Liczba postów: 15 Grupa: Zagospodaro... Jak potrzebna jest wędzarnia na działkę to wystarczy odwiedzić tą witrynę https://fasanio.pl/produkty-i-akcesoria- do-wedzenia/ gdzie masz najlepsze produkty i a...
- Nowe drzewka w ogrodzie Liczba postów: 41 Grupa: Zagospodaro... Czy wiecie, który sklep online oferuje takie produkty jak nożyce do żywopłotu i inne narzędzia ogrodowe? Ważny jest dla mnie szeroki wybór produktów w korzystne...