Jaką wybrać szafę do przedpokoju?

« Powrót do artykułu: Jaką wybrać szafę do przedpokoju? | « Powrót do grupy: Wnętrza

8 stycznia 2013, 09:34

Zgadzam sie: good 0 bad

wydawałoby się, że wybór szafy jest jedną z prostszych, bo przecież ma tylko pomieścić ubrania, ale wcale tak prosto nie jest. Wiem bo moja koleżanka to przerabiała ostatnio. Na pewno sobie trzeba odpowiedzieć na wiele pytań, a jeśli chodzi o to, gdzie można znaleźć fajną szafę myślę, że jednym z fajniejszych miejsc jest sklep kelman.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 listopada 2016, 12:28

Ja w artcore zamawiałam na wymiar szafę, bo jednak te katalogowe nie wszedzie pasują, zazwyczaj są zrobione na jedno kopyto jak sie mówi, a żeby mieć funkcjonalną szafę trzeba się nieźle nagłowić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 listopada 2016, 11:37

Hanka, cyz twoja szafa dużo wyniosła? i jak długo na nia czekałaś?? Sama chcę zamówić jakąś na wymiar szafę, bo chyba dużo lepiej taką dopasować.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 stycznia 2017, 16:00

Nie nie czekałam długo, ceny są różne, ja miałam skomplikowany środek i chciałam lepsze drewno, wieć troche więcej to wyniosło niż zazwyczaj jak się płaci, ale warto zainwestowac w taką szafę wnękową.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 stycznia 2017, 13:00

Najlepiej jeżeli taka szafa będzie pojemna i zarazem praktyczna, tak aby zmieściło się w niej wszystko co chcemy oraz aby nie zagracała całego przedpokoju. fajną opcją mogą okazać się tutaj szafy wnękowe.

www.Zddesign.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 września 2017, 14:31

Moim zdaniem najlepiej stworzyć szafę na wymiar. My mamy taką http://www.indeco.pl - jest bardzo praktyczna, z przesuwnymi drzwiami - wszystko tak jak chcieliśmy - polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2017, 08:05

Jeżeli poszukujesz dobrej szafy do przedpokoju, to zerknij na www.Regem.pl gdzie pomożemy i doradzimy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2022, 18:48

Jakiś czas temu robiłam generalny remont mieszkania. Jeśli chodzi o szafy do przedpokoju to polecam https://lubiemeble.pl/szafy-do-przedpokoju. Bardzo dobry materiał, szybka realizacja zamówienia. Dużo przejrzałam stron ale lubiemeble.pl wypada najlepiej. Ceny mają bardzo konkurencyjne. Poleciłam już kilku znajomym i również mają pozytywne wrażenie. Więc śmiało mogę polecać :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Panele podłogowe Liczba postów: 325 Grupa: Wnętrza Panele winylowe są dziś dostępne w dziesiątkach wykończeń: od klasycznych długich desek, przez modne jodełki, aż po wzory kamienia czy betonu w dużych formatach...
  • Jaki stół wybrać? Liczba postów: 95 Grupa: Wnętrza Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie płyty meblowe i zawiasy? Głównie interesuje mnie płyta hdf. Jakiś czas temu znalazłam w Internecie firmę KORNER...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 91 Grupa: Wnętrza I especially agree about the importance of textiles. A well-chosen throw or some interesting cushions can instantly change the whole feel of a room. And the per...
  • Elegancki pomysł na przedpokój Liczba postów: 9 Grupa: Wnętrza Szukając mebli do przedpokoju, które połączą styl i funkcjonalność. To w i-meble znajdziesz mnóstwo kolekcji, od prostych szafek po całe zestawy. Idealne, by po...
  • Higiena w parze ze zdrowiem Liczba postów: 15 Grupa: Wnętrza Dobre meble medyczne to podstawa w opiece nad osobami starszymi. Warto wcześniej dowiedzieć się, na co zwracać uwagę przy ich zakupie. Meble medyczne dla senior...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20017 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 223

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >