Jaki grzejnik łazienkowy?

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 32 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

26 lipca 2011, 15:26

Zgadzam sie: good 0 bad

o kurcze, dobrze, ze tu weszłam, bo mnie się podobają grzejniki chromowane, ale pojęcia nie miałam, że słabiej grzeją!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2011, 15:35

o kurcze, dobrze, ze tu weszłam, bo mnie się podobają grzejniki chromowane, ale pojęcia nie miałam, że słabiej grzeją!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2011, 22:49

ja też się zawiodłem, a pierwszy raz tutaj się spotkałem z taką opinią, że jednak te chromowane słabiej grzeją. Szkoda, bo ładnie się prezentują. Aczkolwiek jest teraz wiele bardzo ładnych grzejników niekoniecznie chromowanych. I z nimi raczej nie powinno być żadnych problemów.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2011, 10:53

Kasiunia 2011, jeśli zalezy Ci na tym, żeby w domu było ciepło, to raczej nie wybieraj chromowanego, ale jeśli tylko dla design'u to śmiało, możesz taki montować, aczkolwiek ta różnica między chromowanymi a zwykłymi nie jest aż tak duża, no ale na chromowanych raczej nie poleca się wieszania wilgotnych ręczników czy bielizny

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2011, 11:20

o widzisz, nie wiedzialam, ze tam ręczników nie można wieszać, a ja często tak robie;D...oczywiście, ze zalezy mi na ogrzewaniu przede wszystkim, w końcu nie mieszkam w Miami, ze mi ciepło przez cały rok;D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lipca 2011, 11:45

W Miami nie potrzebowałabyś grzejników :D :P

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2011, 12:26

heheheh dobrze to ujęłaś Kasia, dlatego że grzejników nie kupuje się często, warto w nie zainwestować a ich podstawowym zadaniem jest ogrzewanie pomieszczeń, a nie wygląd;)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2011, 23:17

a jak możesz mieć to i to - już w ogóle jest super:P

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2011, 12:12

Dokładnie wygląd też jest bardzo ważny :)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2011, 14:42

no jest wazny, ale ja nie chciałabym mieć ładnego grzejnika, a potem ciągle opatulona chodzić, bo w domu zimno...dltaego wybieram opcje 2 w 1 ;D

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 32 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19813 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 318

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >