offline mois33 inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline mariuszziemba2021 doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Darek1954 praktykant
|
|
|
| |
offline Miszko inżynier
|
Może pomocny będzie namiar na firmę, która oferuję sprzedaż używane kotły na biomasę. My w swojej firmie mamy kotły fluidalne, które opierają się na najnowocześniejszej technologii spalania biomasy, zapewniając tym samym wysoką, dochodzącą nawet do 80% sprawność procesu. Jeżeli ktoś z was jest zainteresowany to polecam się z ofertą właśnie tej firmy z Elbląga https://intermet.biz/kotly-uzywane. |
| Ten post był edytowany przez Miszko dnia: 30 marca 2022, 06:01 | |
|
|
Jaki kocioł - duży dom
«
Powrót do grupy: Ogrzewanie
Aby dodać post, należy się zalogować.
Ostatnio na forum
- Ogrzewanie domu 240m2 Liczba postów: 3 Grupa: Ogrzewanie U mnie była podobna sytuacja – też miałem dom z samymi kaloryferami i zastanawiałem się nad pompą ciepła. Finalnie po rozmowie z wykonawcą odpuściłem, bo faktyc...
- Problem z ogrzewaniem domu-zimno Liczba postów: 3 Grupa: Ogrzewanie Miałem identyczny problem kilka lat temu – piec z podajnikiem, termostaty, niby wszystko działało, a w domu zimno. Grzejniki grzały tylko na górze i nie dawały....
- Grzejnik podczerwieni do garażu Liczba postów: 2 Grupa: Ogrzewanie Ja miałem podobną sytuację – też potrzebowałem dogrzewać garaż, głównie zimą, jak coś majsterkuję. Finalnie założyłem ogrzewanie elektryczne na podczerwień od K...
- Ogrzewanie domku letniskowego Liczba postów: 4 Grupa: Ogrzewanie Rozważając ogrzewanie domku letniskowego o powierzchni 25 m², warto zwrócić uwagę na nowoczesne systemy ogrzewania elektrycznego, takie jak folie grzewcze na po...
- Pellet czy ekogroszek Liczba postów: 6 Grupa: Ogrzewanie Dokładnie. Nie ma co szukać chińskich podróbek. Kupuj Defro