Jakie elementy dekoracyjne wybrać do mieszkania?

« Powrót do artykułu: Jakie elementy dekoracyjne wybrać do... | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

26 lipca 2018, 15:09

Zgadzam sie: good 0 bad

Zobacz sobie tutaj http://www.axprocarpets.com/pl mają naprawdę świetną jakość w rozsądnych cenach. Bardzo polecam te dodatki. Poza tym uważam, że cenowo kupowanie u nich się opłaca i wszystko masz w jednym miejscu. Fajna sprawa

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 sierpnia 2018, 14:32

Trochę się rozglądałam za fajnymi dekoracjami do domu. Pod dłuższych poszukiwaniach w końcu trafiłam na stronę www.sklep.dastal.com.pl Mają tam świetne dodatki do domu, które pasują do wielu eleganckich stylów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 września 2018, 09:51

Jestem zwolenniczką bardziej minimalistycznego wnętrza i dekoracji i w swoich wnętrzach mam bardzo mało elementów dekoracyjnych. Uwielbiam tkaniny i to własnie nimi najczęściej dekoruje wnętrza. Kocham wszelkiego rodzaju poduszki dekoracyjne, ale nigdy nie kupuje tanich poduszek ze sklepów sieciowych. Kupuje tylko produkty wysokiej jakosci np. tutaj https://wooldesign.pl/pl_poduszki-dziergane,1 4.html . Sprawdzcie koniecznie ofertę tych poduszek!

Zgłoś | Cytuj | Link

6 września 2019, 14:15

Każde mieszkanie jest inne i do każdego będą pasowały inne artykuły dekoracyjne. Ja osobiście polecam wam poszukać czegoś w ofercie firmy www.dastal.com.pl Oni mają szeroki wybór ciekawych artykułów dekoracyjnych.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 września 2019, 10:07

Bardzo ładnie będą wyglądać także modne zasłony i firany. Dodatkowo możesz zamówić ciekawe poduszki ozdobne. Ja kupiłem niedawno takie w sklepie www.art-zaslony.pl . Posiadają bardzo szeroki wybór i niskie ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 grudnia 2019, 10:06

Nogi do mebli - drewniane nogi do mebli, nogi do stołów, sof, foteli, biurek i taboretów - tym w głównej mierze zajmuje się https://www.nogidomebli.com . Wykonują standardowe produkty, ale także mają możliwość stworzenia produktu wg. projektu Klienta.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2020, 18:26

Ja wybrałem ozdoby praktyczne, jak na przykład plisy okienne w pasującym kolorze i wzorze – od plisa.sklep.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

27 stycznia 2020, 11:07

A skąd mam wiedzieć, co wybrać do mieszkania? To raczej kwestia upodobań i gustu.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lutego 2020, 10:52

U mnie króluje klinkier. Rustykalny styl, biała i szara kolorystyka – białe farby na ścianach w połączeniu z szarym klinkierem King Klinker, mebelki mam na zamówienie – mam utalentowanego brata stolarza, dzięki temu jest oryginalnie i inaczej niż wszędzie. I dużo świeczek, kwiatów, lampionów. Uwielbiam moje mieszkanko.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lutego 2020, 12:38

Ja bardzo lubię wszelkiej maści rameczki na zdjęcia, jakieś obrazki, kwiatuszki, takie świeczniki, poduszki, no różnego rodzaju tego typu rzeczy :) Bardzo często znajduję je w https://zlotetarasy.pl/ i nie jestem nigdy zawiedziona tym jak zdobią wnętrze

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 181 Grupa: Wnętrza Swoją drogą, fajne jest, jak małe zmiany w sypialni mogą odmienić całe wnętrze. Myślałam o tym, żeby dodać kilka nowoczesnych elementów. Zastanawiam się na przy...
  • Higiena w parze ze zdrowiem Liczba postów: 19 Grupa: Wnętrza Temat zdrowia obejmuje wiele aspektów, w tym dbanie o jamę ustną. Ortodoncja to coś więcej niż tylko prostowanie zębów, może pozytywnie wpłynąć na ogólny stan z...
  • Tapeta czy plakat, co najlepiej ozdobi Twoją ścian... Liczba postów: 69 Grupa: Wnętrza Ja jestem dużym fanem ciekawych motywów na plakatach i w mojej opinii jeżeli będziecie szukali takich propozycji do swojego wnętrza to warto odwiedzić On my Wal...
  • Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 33 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
  • Wyposażenie biura. Produkcja mebli Liczba postów: 54 Grupa: Wnętrza Przy bardziej wymagających zastosowaniach przemysłowych zwykły pistolet może już nie wystarczyć, dlatego zainteresowałem się systemami do topienia kleju. Seria....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21438 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 308

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */