Jakie meble do salonu?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

7 marca 2019, 12:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Salon to przede wszystkim miejsce wypoczynku i relaksu ;) oprócz podstawowej szafki rtv czy narożnika, warto też zainwestować w wygodny fotel tapicerowany ;) w którym będzie można odpocząć po pracy, poczytać książkę lub obejrzeć jakiś film.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 marca 2019, 11:31

Ja bym proponowałam obejrzeć ich meble https://scandicsofa.pl/ pierwsza klasa pod każdym względem. Przyznam, że lepszych nam nie udało się do tej pory kupić i to za takie pieniądze. Jak coś to polecam jeszcze obejrzeć tę edycje limitowaną tam sa prawdziwe okazy, których w innych sklepach sie nie kupi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 marca 2019, 09:12

Oj teraz tych mebli to wszędzie jest dosłownie ogrom i każdy coś może dla siebie znaleźć. Nam bardzo podoba się ich oferta http://slf24.pl/ są oryginalne i nietuzinkowe, a na takich nam właśnie zależy. Wszystkiego jeszcze nie wybraliśmy ale decyzja zapadła co do zakupu sofy zeus z funkcją spania, do której dobraliśmy fotel i podnóżek, który posłuzy nam również jako pufa.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 marca 2019, 12:57

Głównie dobór takich mebli zależy od stylu w jakim mamy urządzony salon. Jeżeli klasycznie, to doradzałbym drewno plus do tego wygodny komplet wypoczynkowy z narożnikiem.

Ten post był edytowany przez Ekomar.com.pl dnia: 15 marca 2019, 15:43
Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2019, 15:47

I jak kwestia mebli, udało się wybrać w końcu jeden komplet czy też w dalszy ciągu szukasz czegoś odpowiedniego? Czekamy na wiadomość i szczegóły, służąc jednocześnie swoją pomocą :)

Ekomar.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • gra online Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Mój wujek z Lublina, który gra od lat w różne gry, polecił mi plinko. Na początku nie widziałem w tym nic specjalnego, ale im dłużej gram, tym bardziej mi się p...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19695 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 166

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >