W nowym mieszkaniu deweloperskim zależało mi na wyrazistym akcencie na ścianie w salonie. Płytki ręcznie formowane wyglądają jak prawdziwa cegła i mają niepowtarzalną fakturę, której nie da żadna farba strukturalna. Duży wybór znalazłem w https://klinkierbud.pl/.
![]() Gość: Krzych00 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Arkadiuż praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() dlarkin praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() doityourself fachowiec
![]() |
Trochę się bałam zakupu w przedsprzedaży, bo nasłuchałam się różnych historii. Ale u Home Invest znajomi chwalą, że firma na bieżąco informuje o budowie i daje dostęp do harmonogramów. Dzięki temu nie ma stresu, że coś się dzieje za plecami. Szczerze – to daje duży komfort psychiczny, bo wiesz, na czym stoisz. Czy ktoś z was też kupował mieszkanie w przedsprzedaży i jak wam poszło? Bardzo interesuje mnie Przystań Żerań - co myślicie o tym projekcie? |
| |
![]() Gość: yowi praktykant |
To naprawdę atrakcyjna lokalizacja jak na osiedle w stolicy. Mnie też interesują tylko wygodne osiedla z garażami podziemnymi i przydatną infrastruktura czy lokalami usługowymi w obrębie osiedla. Podobają mi się osiedla takie jak np poematu w Falenicy. Tam wszędzie blisko a na osiedlu tez niczego nie brakuje |
| |
Reklamy Google |