Jakiej firmy szafa do zabudowy najlepsza do sypialni?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

27 listopada 2008, 12:41

Zgadzam sie: good 0 bad

Jakie są wasze opinie na temat szaf do zabudowy? Chciałbym żeby ta szafa znajdowała się w sypialni ponieważ nie mam żadnej garderoby ale za to dużą sypialnię. Jakiej firmy takie szafy radzicie? A może macie jakieś inne propozycje jak szafa wnękowa?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 czerwca 2010, 10:43

Posiadam szafę w zabudowie i jestem bardzo zadowolona. Podoba mi się to że zajmuje ogólnie mało miejsca i jest praktyczna. Mogę zmieścić w niej naprawdę wiele rzeczy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 listopada 2010, 01:28

witam.
Ja też posiadam szafę do zabudowy. Super rozwiazanie. Co do firm to polecam jumpera z Rybnika. Tanio i solidnie robia meble jakie sobie czlowiek wymysli.
pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

9 kwietnia 2011, 11:43

ja od 2 tyg. też cieszę się szafą zabudowną. super praktyczne rowiązanie. polecam firmę Galeria Indeco - super wykonanie, przyjazd projektanta i wycena za darmo

Zgłoś | Cytuj | Link

11 kwietnia 2011, 23:00

polecam
zabudowykeram.pl
Zrobili dokladnie to co chcialem bez problemu, według mojego projektu. Tez przyjechali do domu z pomiarem a pozniej z projektem.
pzdr

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 sierpnia 2016, 13:55

W Promerk Meble jest duży wybór szaf przesuwnych http://www.promarkmeble24.pl/category/szafy-p rzesuwne. Spokojnie można wybrać coś pasującego do naszego wnętrza. A szafy te są bardzo wygodne. U mnie się sprawdzają.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 czerwca 2021, 08:53

Jeżeli ktoś z was szuka firmy, która oferuję takie usługi jak budowa szafy do zabudowy to polecam zapoznać się z oferta tej firmy Gamma http://gammameble.pl/studio-mebli/. Ja taką szafę zamówiłem i naprawdę jest zrobiona z bardzo dobrych materiałów o jej funkcjonalności nie wspomnę.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 marca 2023, 15:04

Fajnie, że jest taki temat, ponieważ mnie też interesuje teraz zakup kilku rzeczy m.in drzwi przesuwne do szafy jednak jak sprawdzałem w internecie to jest wielu producentów. Superszafy to chyba będzie dobry wybór biorąc pod uwagę wszystkie opinie. Co sądzicie na ten temat?

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2023, 07:53

Kolorystyka i wzory mebli mogą wpływać na atmosferę w pomieszczeniu. Jasne kolory optycznie powiększają przestrzeń, podczas gdy ciemne dodają elegancji. Zastanów się, jakie emocje chciałbyś wywołać w danym pomieszczeniu i dostosuj kolorystykę mebli do swoich preferencji

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2023, 08:00

W dzisiejszych czasach, gdy przestrzeń w naszych domach staje się coraz cenniejsza, poszukiwanie funkcjonalnych i miejsko-skrojonych rozwiązań staje się priorytetem. Jednym z innowacyjnych pomysłów, który zdobywa popularność, jest lozko w szafie 160. To nie tylko praktyczne rozwiązanie dla tych, którzy borykają się z ograniczoną przestrzenią, ale także stylowe i eleganckie uzupełnienie wystroju wnętrza.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• maszyny do pakowania Liczba postów: 117 Grupa: Porady i op... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta maszyn przemys...
  • Praca dla Kierownika Projektu w Poznaniu Liczba postów: 44 Grupa: Porady i op... Według mnie przede wszystkim praca powinna dawać satysfakcję i jednocześnie być dobrze wynagradzana. Też trudno pracować w warunkach, kiedy jesteście ciągle ata...
  • Jaka praca dla rodziny? Liczba postów: 58 Grupa: Porady i op... Ja korzystam z https://mocnyfundament.pl, gdzie jest masa przydatnych artykułów o budowie. Polecam szczególnie ich kalkulatory i porady praktyczne.
  • Praca dla Przedstawiciela Handlowego Liczba postów: 121 Grupa: Porady i op... hej, słyszałem ze Mondi to naprawde dobra agencja, pracy sporo osób ich poleca - ma tkos z nimi doswiadczenie?
  • księgowość w małej firmie Liczba postów: 214 Grupa: Porady i op... Temat dokumentów do użycia za granicą wrócił u mnie przy okazji zmiany pracy. Okazało się, że nie wszystkie papiery są od razu uznawane. Zacząłem więc szukać in...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21066 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 677

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */