Jednościenny, dwuścienny - jaki system kominowy wybrać do domu?

« Powrót do artykułu: Jednościenny, dwuścienny - jaki system... | « Powrót do grupy: Budowa i remont

11 marca 2022, 12:14

Zgadzam sie: good 0 bad

Z mojego doświadczenia jedynym systemem, który ma sens jest Rauch. Przyczyna prosta - solidność rozwiązania, materiały, parametry, znany producent, który jest jednym z największych, no i bardzo długa gwarancja. Poza tym oczywiste i niezbędne rzeczy, takie jak certyfikaty. Konsultowałem się z wieloma osobami, zanim wybrałem i uważam, że to była na ten moment najlepsza decyzja.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 sierpnia 2026, 13:29

Podczas planowania instalacji grzewczej sporo uwagi poświęciłem wyborowi odpowiedniego systemu kominowego. Przeglądając dostępne rozwiązania, trafiłem na ofertę PEKABET https://pekabet.pl/, gdzie można znaleźć nie tylko kompletne systemy kominowe, ale również potrzebne akcesoria. Dostępne są między innymi systemy ceramiczne, rozwiązania INOX oraz elementy ułatwiające montaż. Dzięki temu łatwiej skompletować wszystkie potrzebne materiały w jednym miejscu i dopasować je do konkretnej instalacji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

dziś, 06:28

Hey everyone! I found this discussion super helpful. I recently had to choose between single-wall and double-wall chimney systems for my home, and it felt overwhelming. It’s interesting to see how everyone has different needs based on their heating systems. Play ragdoll hit game!

Quick question: has anyone noticed a significant difference in efficiency or safety between the two types? I'm leaning toward the double-wall but still weighing my options!

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21079 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 454

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */