Kamień naturalny w domu

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

3 października 2014, 15:57

Zgadzam sie: good 0 bad

http://tujestklinkier.pl/strefa-kamienia-c-20.html - bardzo ładne kamienie naturalne, jak na kamień całkiem niedrogo.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 października 2014, 11:32

aa powiedzcie mi prosze czy impregnujecie takie kamienie? czy to się tyczy tylko kamienie na zewnątrz, a tych w środku nie trzeba impregnować?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 października 2014, 08:05

impregnować należy wszystko. I wewnątrz iu na zewnątrz. Kamienei są narażone na różne waryunki, skoki temperatury, wilgoć, lepiej imrpegnowąc. I najlepiej tu spisuje się środek dynasil kamień. tańszy niż produkty konkurencji, a dobrze się spisuje

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2014, 15:07

Kamień to jednak drogi wydatek, ostanio znalazłam płytki (http://imextop32.com.pl), które idealnie imitują kamień i są o wiele tańsze, daltego zastanawiam się nad nimi. Ale jest tyle wzorów i kolorów, ze nie mogę się jeszcze zdecydować ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2014, 09:41

No kamień to drogi wydatek, ale na lata, więc nie rozumiem dlaczego tak się można w ogóle zastanawiać nad tym skoro wątek jest założony stricte pod kamień. Ja postawiłam na granit i mimo że zainwestowałam całkiem dużo kasy, to co…mam rozwiązanie na lata: http://www.krakgranit.pl/.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 stycznia 2015, 16:20

świetna rzecz taki kamień naturalny w domu ;) ja u siebie wyłożyłem nim hall, aby nie niszczyć paneli :) kupowałem go u zwykłego kamieniarza niedaleko domu ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

13 stycznia 2015, 14:02

Oczywiście,że jest to bardzo fajna sprawa,może ciut droższa natomiast w zamian za to otrzymujemy solidność i przepiękny wygląd więc warto o tym pomyśleć:)

www.DoOzdabiania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

1 czerwca 2015, 18:39

Nietuzinkowy wygląd pomieszczeniu nadamy również dzięki sztukaterii, a mianowicie panelom dekoracyjnym 3D, które dzięki swojej nietuzinkowej rzeźbie wyeksponują ścianę. Zaletą jest lekkość i trwałość, oraz możliwość malowania bez dodatkowej obróbki.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 czerwca 2015, 15:06

Panele dekoracyjne 3D takze zapewniają nam znakomity efekt,ale to kwestia naszego gustu,kamień dekoracyjny to również ciekawa kwestia jeżeli chodzi o wykończenie i do tego nie jest taki drogi.

www.BramyKowalski.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2015, 17:24

Mnie się bardziej podoba jednak kamień naturalny :) Tym bardziej, że można dostać naprawdę piękne "eksponaty", Grami Italia na pewno sprowadza różne kamienie naturalne, i to z całego świata :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 254 Grupa: Wykańczamy... Nowoczesne żeglarstwo wymaga sprzętu, który sprosta wyzwaniom zarówno na spokojnych jeziorach, jak i otwartych morzach. Pod linkiem https://www.sailservice.pl/....
  • Jakie kotły na paliwo stałe najlepsze? Liczba postów: 26 Grupa: Wykańczamy... Good point! For solid fuel boilers, brands like Viadrus, Attack, and Opop are well worth considering. Key things to look for are fuel flexibility, heat exchange...
  • Meble na wymiar Liczba postów: 12 Grupa: Wykańczamy... Dobrze dobrana sofa powinna zapewniać komfort zarówno podczas krótkiego odpoczynku, jak i dłuższego relaksu po pracy. Kluczowe znaczenie ma jakość wypełnienia i...
  • Czy są eksperci? Liczba postów: 45 Grupa: Wykańczamy... UNDER STUDIO to nowoczesne biuro projektowania wnętrz w Warszawie, specjalizujące się w kompleksowej aranżacji wnętrz mieszkań, domów oraz przestrzeni komercyjn...
  • Plakaty na ścianie Liczba postów: 20 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli chodzi o ciekawe propozycje Plakatów, ale również fototapet, czy również dodatkowych dodatków do wnętrz to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20982 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 186

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */