Klimatyzacja - jaką wybrać?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

26 stycznia 2015, 21:10

Zgadzam sie: good 0 bad

Porownaj sobie tez te wszystkie oferty z oferta http://www.firmaszalek.pl/ , to tez godna uwagi firma .

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 marca 2015, 13:51

Ja u siebie w domu montowałem klime dzieki firmie www.puchlodz.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 marca 2015, 01:36

A korzystal ktos może z usług firmy www.a-tec.pl ? Planuje montaz klimatyzacji w mojej firmie i oni sa najblizej nas, wydaja się być godni zaufania, jakies doświadczeni macie ?

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2015, 09:49

Jeżeli szukacie Klimy to polecam wam hurtownie www.a-tec.pl nie dosc, ze wybor wielki to jeszcze naprawde dobrze doradzaja

Zgłoś | Cytuj | Link

8 kwietnia 2015, 14:42

Mi klimatyzacje wykonywała telka.com.pl - rzetelnie i terminowo, a przede wszystkim skutecznie:)

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:45
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 kwietnia 2015, 14:03

A czy ktos może słyszał o tym producencie co do Klimy www.spirowent.com.pl ? znalazłem w jednej z hurtowni ich sprzet w atrakcyjnych cenach i bardzo bardzo się zastanawiam.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:48
Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2015, 08:10

Wszystko fajnie, tylko ja słyszałem i to wiele razy, że klimatyzacja nie najlepiej wpływa na zdrowie (częste przeziębienia). Ktoś kto już ma może się wypowiedzieć w tym temacie?

Zgłoś | Cytuj | Link

30 kwietnia 2015, 16:57

Są plusy i minusy posiadania klimatyzacji. Wielkim plusem jest to, że siedząc w biurze 8 godzin możesz pracować w komforcie i to przekonuje. Poza tym klimatyzacja daikin nie jest już taka droga jak parę lat temu i coraz więcej osób/firm decyduje się na założenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2015, 01:10

bardzo pomocni byli fachowcy z firmy klima-venta.pl. Na klimatyzacji znaja się doskonale i potrafią doradzic dobry sprzet i jeszcze sie zajac jego montazem i serwisem.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:49
Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2015, 23:51

Wszystko ma swoje plusy i minusy. Ja bylam sceptycznie nastawiona do klimatyzacji az w naszej firmie nie pojawiła sie klimatyzacja od airengineering.pl . Warunki pracy idealne, nie mam zadnych problemow zdrowotnuch wiec nic wiecej nie trzeba.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:49
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• karma Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Mój kumpel z pracy opowiadał o tym na niedzielnym grillu w Krakowie. Pokazał mi ekran telefonu. Zwróciłem uwagę na ogromny wybór gier z żywymi krupierami. Kiedy...
  • Plakaty na ścianie Liczba postów: 33 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli chodzi o ciekawe propozycje Plakatów, ale również fototapet, czy również dodatkowych dodatków do wnętrz to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu....
  • Meble nowoczesne, czy antyki? Liczba postów: 257 Grupa: Wykańczamy... Dla tych którzy nie maja czasu na wizyty u projektanta polecam projektowanie online https://projektowanie-wnetrz-online.pl naprawdę się sprawdza
  • Klimatyzacja Liczba postów: 120 Grupa: Wykańczamy... W działalności Klima4You istotną rolę odgrywa kompleksowe podejście do projektowania systemów regulacji temperatury w budynkach. Firma nie ogranicza się wyłączn...
  • Rynny Marley Liczba postów: 2 Grupa: Wykańczamy... Szukając nowego kasyna online, zdałem sobie sprawę, że wygodniej będzie najpierw sprawdzić niezależną ocenę niż wybrać stronę na chybił trafił. Podczas moich po...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21383 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 241

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */