Komu zlecić budowę hali?

« Powrót do grupy: Moja budowa

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

22 listopada 2021, 19:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Znam nie od dziś firmę Atom, która oferuję rekultywację terenów zielonych. Jeżeli ktoś z was szuka firmy, która podejmie się właśnie takich działań to polecam zapoznać się z ich bardzo ciekawą i obszerną ofertą na stronie http://www.atom-spzoo.pl/. W ofercie firmy znajdziemy również możliwość zamówienie badań audytu środowiskowego, badań gruntu i nie tylko.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 kwietnia 2022, 21:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Kompleksowe wyposażenie lakierni malarskich znajdziemy w firmie Lapena http://www.lapena.pl/. Zdecydowanie polecam z nimi współpracę. Cenowo bardzo fajnie, duży wybór produktów, między innymi produktów typowo maskujących i zabezpieczających, więc malowanie będzie komfortowe. Do tego warto doliczyć zdecydowanie szybką dostawę

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Malowanie Liczba postów: 57 Grupa: Moja budowa Szanowni Państwo, Przed malowaniem warto odpowiednio przygotować podłoże. Musi być ono równe, stabilne, oczyszczone i pozbawione ubytków. Do gruntowania rekomen...
  • Mycie trudnodostępnych miejsc Liczba postów: 19 Grupa: Moja budowa Ja zawsze zostawiam swoje auto specjalistom. Autodetaling Ursynów sprawia, że samochód wygląda doskonale, a dodatkowym plusem jest to, że efekt utrzymuje się pr...
  • Gdzie zamówić konstrukcje drewniane Liczba postów: 3 Grupa: Moja budowa Szanowni Państwo, w przypadku konstrukcji drewnianych warto zadbać o ich odpowiednie zabezpieczenie przed wilgocią, działaniem niekorzystnych warunków atmosfery...
  • Jakie szambo? Liczba postów: 34 Grupa: Moja budowa Badania ścieków są ważną częścią oceny ryzyka związanego z bezpieczeństwem środowiskowym. Częstotliwość potrzebnych badań jest uzależniona od wielu czynników, t...
  • Szambo Liczba postów: 80 Grupa: Moja budowa W takim razie jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości środków do szamba dla swojego domu to tutaj jak najbardziej do sprawdzenia mogę polecić Wam również porządne....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 18517 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 93

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >