LUSTRA GRZEWCZE INFRARED

« Powrót do grupy: Gdzie na targi budowlane

6 stycznia 2017, 13:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Problem z funkcjonalnym ogrzewaniem łazienki przechodzi ostatnio przełom technologiczny.
Na rynku pojawiają się systemy ogrzewania podłogowego , sufitowego czy ściennego .
Wszystkie są dobre ale można jeszcze uatrakcyjnić takie ogrzewanie.
Vega-Heizungen wprowadziła nowe modele luster grzewczych przeznaczonych do ogrzewania pomieszczeń wilgotnych.
Połączono dwie funkcje grzewcze i dekoracyjne.
Ogrzewanie podczerwienią ma jeszcze dodatkowy atut zdrowotny a mianowicie skuteczna eliminacja czynników alergicznych czyli sucha ściana bez wilgoci .

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Targi w każdym większym mieście Liczba postów: 33 Grupa: Gdzie na ta... Możecie sobie sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej Szkoły Języków Obcych GLOSSA - szkolenia językowe dla firm za granicą....
  • Warsaw Build 2016 Liczba postów: 8 Grupa: Gdzie na ta... Byłem na targach Warsaw Build 2016 i muszę przyznać, że organizacja naprawdę na wysokim poziomie! Po intensywnym dniu szukałem sposobu na relaks i trafiłem na c...
  • Targi Windows & Doors 2013 w Warszawie Liczba postów: 3 Grupa: Gdzie na ta... Międzynarodowe Targi Technologii Produkcji Okien i Drzwi w Warszawie, poświęcone są szerokiej gamie produktów branżowych, od technologii okiennych, szklanych i....
  • Budma, wiosenne targi budowlane 2016 Liczba postów: 2 Grupa: Gdzie na ta... Zapraszamy na Targi Budowle Budma 2016 w Poznaniu. Doradcy ARCHON+ będą do Państwa dyspozycji. Dokładny wykaz targów, gdzie będzie można nas znaleźć: http://arc...
  • Międzynarodowe Targi Budownictwa i Architektury Liczba postów: 7 Grupa: Gdzie na ta... Poniekąd każde targi mogą być bardzo dobrą opcją dla nas ale ja raczej na ten moment zastanawiałem się nad tym gdzie wykonają dla mnie profesjonalne modułowe st...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20927 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 277

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */