Ładne dekoracje okienne - rolety plisowane

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

25 lutego 2021, 08:08

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej ;)
Macie dla mnie wskazówki jeśli chodzi o ładne dekoracje okienne? Jeśli tak to na co zwrócić również jeżeli chodzi o rolety plisowane, pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lutego 2021, 09:33

No jak ładne i dobrze wykonane rolety plisowane, to zdecydowanie warto sprawdzić Karnix jak dla mnie numer jeden jeżeli chodzi o porządnie wykonane rolety Premium w wersji Rolety Plisowane PREMIUM HARMONY robią wrażenie https://www.karnix.pl/plisy-premium-435.html< /a>

Ten post był edytowany przez Eldon32 dnia: 25 lutego 2021, 09:34
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 lutego 2021, 09:43

O proszę dobrze wiedzieć, jeśli jesteście na etapie poszukiwań ładnych i dobrze wykonanych dekoracji okiennych to na pewno warto zwrócić uwagę na Karnix. Nam udało się wybrać Żaluzje Drewniane 25mm - Haya. Ceny niezłe, porządne wykonanie i nowoczesny styl.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lutego 2021, 09:56

Hmm dobrze wiedzieć, też rozważmy bo firany się nie do końca sprawdzają.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lutego 2021, 11:26

Jak najbardziej warto zwrócić uwagę na Karnix https://www.karnix.pl/zaluzje-drewniane-9870. html w której będziecie mogli liczyć na najwyższy standard, profesjonalizm i oczywiście różnorodne zestawienia co do modeli oraz kolorów. Jestem zadowolony, a współpraca jest jak najbardziej udana. Oby tak dalej!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 kwietnia 2021, 22:23

Bardzo lubię plisy i stopniowo pozbywam się zasłon z domu, demontując karnisze. Nie była z nich zadowolona, szczególnie ze jako alergik nie lubię kurzu... A plisy Nafi, które mam, są dużo łatwiejsze w czyszczeniu. Wyglądają stylowo:)

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lipca 2021, 09:04

Ja nie jestem fanką rolet, zdecydowanie bardziej lubię zasłony gotowe, moim zdaniem po prostu wnętrze jest wtedy przytulniejsze, takie zasłony są też tak naprawdę elementem dekoracyjnym i jak wybierzemy odpowiedni wzór i kolor to będzie to fajne dopełnienie całego wystroju.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Szafki szkolne Liczba postów: 8 Grupa: Wykańczamy... Co jak co, ale szafka na ubrania w miejscu publicznym to musi być przede wszystkim solidna. Nie raz widziałam, jak dzieciaki potrafią rzucić torbą tak, że aż d...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 9 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • meble na wymiar Liczba postów: 9 Grupa: Wykańczamy... Jak ktoś planuje meble na wymiar, to polecam zajrzeć tutaj: https://cityislife.pl/meble-na-wymiar-ja k-wybrac-odpowiednie-i-skonfigurowac-onl ine/. Dobrze rozpisa...
  • Jakie fototapety najlepiej sprawdzają się w saloni... Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Cześć wszystkim, od jakiegoś czasu zajmuję się tematem fototapet i prowadzę sklep internetowy (fototapetygdynia.pl), gdzie drukujemy tapety na wymiar – winylow...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 17 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20067 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 136

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >