Lekarz psychiatra

« Powrót do grupy: Trudne tematy

dziś, 10:57

Zgadzam sie: good 0 bad

Lekarz psychiatra Kraków - jakiego polecacie? Chciałabym umówić się na swoją pierwszą wizytę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Uniwersalna i oryginalna dieta Liczba postów: 497 Grupa: Trudne tema... Szukając zdrowych alternatyw dla słodkich przekąsek, krem z orzechów laskowych może być świetną opcją. W porównaniu do tradycyjnych słodyczy, zawiera mniej cukr...
  • Gdzie sprzedam łożyska? Liczba postów: 11 Grupa: Trudne tema... Potrzebuje sprzedać niepotrzebne łożyska do maszyn. Jak macie kogoś kto sprzedaje takie części i może będzie zainteresowany to dajcie znać.
  • Detektyw Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Hej forum, padłem ofiarą kradzieży auta i niestety mam wrażenie, że śledztwo utknęło. Próbuję znaleźć inne opcje i natrafiłem na ofertę agencji Temida https://a...
  • Firma transportowa Liczba postów: 102 Grupa: Trudne tema... Problem pojawia się w przypadku transportu dużych rzeczy, takich jak meble czy materace. Firma SPT świadczy usługi transportowe w całej Polsce. Działają szybko....
  • poprawne zarządzanie magazynem Liczba postów: 13 Grupa: Trudne tema... W świecie, gdzie efektywna logistyka to podstawa konkurencyjności, warto zwrócić uwagę na firmy, które oferują coś więcej niż tylko transport. Na stronie firmy....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19686 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 169

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >