Lokata bankowa

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

13 października 2016, 21:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Nie ma sensu trzymac pieniedzy na lokacie. To strata czasu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 października 2016, 12:20

ja jednak wolę się nie bawić w żadne lokaty.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 października 2016, 10:37

Lokaty nie są takie złe jak niektórzy twierdzą. Jeśli macie wolne środki których przez kilka miesięcy nie będziecie potrzebować to lepiej je położyć na lokatę i wyciągnąć więcej. W takim np Getinbanku lokata na 4 miesiace daje 2.2%, moim zdaniem bardzo dobra sprawa.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2016, 16:11

ja uważam, że te lokaty wcale nie są takie korzystne jak siew wydaje.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 listopada 2016, 13:03

Miałam kilka lokat bankowych, bo chciałam zabezpieczyć swoją przyszlość, ale niestety nie są one wysoko oprocentowane i nie do końca było to dla mnie opłacalne. Chcę teraz zainwestować w IKE lub IKZE , bo po ostatnim obniżeniu wieku emerytalnego przestałam liczyć na godziwą emeryturę i zaczęłam coraz bardziej obawiać się tego, że moja emerytura pozwoli mi tylko na opłacenie mieszkania i moze nie wystarczyć mi nawet na życie. Tutaj https://www.leggmason.pl/pl/kalkulatory#kalku latory-emerytalne znalazłam kalkulatory emerytalne i rozważam właśnie IKE lub IKZE od Leggmason, bo z tego co się orientuje jest to znana firma.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 listopada 2016, 13:42

ja do lokat to nie bardzo mam zaufanie bo to tylko się tak wydaje, że one są korzystne.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2016, 16:40

Użytkownik boleslaw68 napisał: Lokaty się nie opłacają...

Lokaty nie, a polisolokaty? Podobno opłaty likwidacyjne są wysokie, http://kancelariainvictus.pl/polisolokata/, wyjaśnienia ze strony kancelarii Invictus, która bierze udział w postępowaniach o zwrot zabranych składek.

Ten post był edytowany przez Marcell dnia: 29 listopada 2016, 16:41
Zgłoś | Cytuj | Link

5 grudnia 2016, 08:12

od trzech miesięcy gram walutami i wychodzę na 18 % w skali roku

Zgłoś | Cytuj | Link

9 grudnia 2016, 11:19

naprawdę na lokatach zarabia się grosze, nie są takie korzystne jak się wydaje.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 stycznia 2017, 17:48

Wiesz czemu ja uważam, że jednak są korzystne? Bo pieniądze rosną Ci same z siebie, bez ryzyka, bez problemów. Moja lokata bankowa to krótkoterminowa w getinbanku i może nie są to zawrotne sumy ale tak do kupy zbierając to już kilka ładnych pieniążków więcej mam.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Skuteczna reklama dla e-biznesu? Liczba postów: 289 Grupa: Trudne tema... Marketing internetowy potrafi przytłoczyć – tyle narzędzi, kanałów i technik. Dlatego warto czasem sięgnąć po przystępne podsumowanie. Przypadkiem trafiłem na h...
  • Wulkanizacja Liczba postów: 62 Grupa: Trudne tema... Potrzebujecie solidnych materiałów wulkanizacyjnych, które sprostają wymaganiom Waszych pojazdów? To miejsce, które warto odwiedzić: https://swistowski.pl/pl/ F...
  • Hurtownia opakowań Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Hurtownia opakowań - jaką polecacie? Chciałabym zaopatrzyć restaurację w solidne opakowania gastronomiczne na dania na dowóz.
  • elektronarzędzia akumulatorowe Liczba postów: 10 Grupa: Trudne tema... Doodle Jump may be easy to play, but there is no denying the fact that it is highly addictive. When you reach a new score, you feel a surge of satisfaction rus...
  • profilaktyka stomatologiczna Liczba postów: 71 Grupa: Trudne tema... Mój dotychczasowy gabinet niestety zakończył działalność, więc rozglądam się za nowym miejscem, gdzie mogłabym kontynuować leczenie zachowawcze. Na liście pojaw...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19814 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 199

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >