offline ![]() deryt22 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() zbuntowany_anioł fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: lorsol praktykant |
Lokaty nie są takie złe jak niektórzy twierdzą. Jeśli macie wolne środki których przez kilka miesięcy nie będziecie potrzebować to lepiej je położyć na lokatę i wyciągnąć więcej. W takim np Getinbanku lokata na 4 miesiace daje 2.2%, moim zdaniem bardzo dobra sprawa. |
| |
![]() |
|
| |
offline ![]() lawiana inżynier
![]() |
Miałam kilka lokat bankowych, bo chciałam zabezpieczyć swoją przyszlość, ale niestety nie są one wysoko oprocentowane i nie do końca było to dla mnie opłacalne. Chcę teraz zainwestować w IKE lub IKZE , bo po ostatnim obniżeniu wieku emerytalnego przestałam liczyć na godziwą emeryturę i zaczęłam coraz bardziej obawiać się tego, że moja emerytura pozwoli mi tylko na opłacenie mieszkania i moze nie wystarczyć mi nawet na życie. Tutaj https://www.leggmason.pl/pl/kalkulatory#kalku latory-emerytalne znalazłam kalkulatory emerytalne i rozważam właśnie IKE lub IKZE od Leggmason, bo z tego co się orientuje jest to znana firma. |
| |
Reklamy Google | |
![]() |
|
| |
offline ![]() Marcell fachowiec
![]() |
|
Ten post był edytowany przez Marcell dnia: 29 listopada 2016, 16:41 | |
| |
offline ![]() laylla doświadczony
![]() |
|
| |
![]() |
|
| |
![]() Gość: prosty praktykant |
Wiesz czemu ja uważam, że jednak są korzystne? Bo pieniądze rosną Ci same z siebie, bez ryzyka, bez problemów. Moja lokata bankowa to krótkoterminowa w getinbanku i może nie są to zawrotne sumy ale tak do kupy zbierając to już kilka ładnych pieniążków więcej mam. |
|
Lokata bankowa
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Do VIP Players Get Better Odds? Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... "You can download the APK file directly on our site by clicking the download link. The process typically takes less than a minute. Please download HappyMod to r...
- Jak rozwinąć swój biznes w okresie COVID? Liczba postów: 62 Grupa: Trudne tema... No nie ma co... czasie COVID dużo rzeczy trzeba było przemyśleć od nowa, zwłaszcza w biznesie. U mnie super się sprawdziły personalizowane naklejki – na opakowa...
- Reklama firmy Liczba postów: 484 Grupa: Trudne tema... reklama
- Szczoteczka elektryczna, czy tradycyjna? Liczba postów: 188 Grupa: Trudne tema... Wady zgryzu mogą wpływać nie tylko na wygląd, ale też na zdrowie całej jamy ustnej. Dlatego wybór odpowiedniego specjalisty jest kluczowy. Ortodontica https://o...
- naprawa butów Liczba postów: 29 Grupa: Trudne tema... Półbuty marki Rieker to świetna opcja dla mężczyzn, którzy szukają połączenia wygody z klasycznym wyglądem. Modele tej firmy mają świetnie wyprofilowane wkładki...