Materiały remontowe

« Powrót do grupy: Moja budowa

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

24 listopada 2022, 10:56

Zgadzam sie: good 0 bad

Mi to remont głównie kojarzy się ze sprzątaniem, takimi czynnościami jak wywóz gruzu Ojj tak ... działo się u mnie sporo kilka lat do tyłu i więcej takiego remontu nie chce widzieć.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 lipca 2025, 20:32

Zgadzam sie: good 0 bad

Elastyczne panele ceglane wydają się lekke, ale w transporcie łatwo je uszkodzić i potem trzeba reklamować. Klinkier zaś przy lekkich uszkodzeniach łatwo dokupić pojedyncze sztuki. Nie warto ratować się folią, lepiej mieć zapas klinkieru od razu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• ogrodzenia Liczba postów: 22 Grupa: Moja budowa Ja mam bok i tył mam ogrodzenie docelowe, drugi bok i front siatka leśna i słupki metalowe (rurki przeznaczone na złom) wkopane. Praca własna. Koszt: siatka leś...
  • Remont mieszkania Liczba postów: 239 Grupa: Moja budowa Witam, Baluss www.baluss.pl to firma, oferująca bogaty wybór elementów balustrad oraz uchwytów do szkła, bardzo dobry do nowoczesnych i eleganckich konstrukcji...
  • Podatki Liczba postów: 69 Grupa: Moja budowa Jeżeli potrzebujecie doradztwa z zakresu prawa lub podatków, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę kancelarii Ziobrowski Tax&Law - rejestrac...
  • Logistyka dla e-commerce Liczba postów: 7 Grupa: Moja budowa Prowadzę firmę od 2018 roku i przez długi czas płaciłem spore pieniądze za biuro w centrum. W pandemii przeszedłem na pracę zdalną i okazało się, że fizyczne bi...
  • W czym przechowywać rzeczy na budowie? Liczba postów: 9 Grupa: Moja budowa Jeśli ktoś potrzebuje porady odnośnie trwałości narzędzi, warto zwrócić uwagę na możliwość regeneracji zużytych elementów. rzepy do szlifierki można wymienić, g...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19906 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 178

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >