Meble kuchenne gotowe czy "na wymiar"?

« Powrót do artykułu: Meble kuchenne gotowe czy "na... | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

25 maja 2017, 10:51

Zgadzam sie: good 0 bad

My z mężem zdecydowaliśmy się na meble kuchenne na wymiar, gdyż mamy trochę nietypowy kształt tego pomieszczenia i ciężko nam było wybrać coś gotowego, dodatkowo mieliśmy znajomości i wyszło nam trochę taniej. Jednak wydaje mi się, że jeśli masz kuchnię o standardowym kształcie kwadrata czy prostokąta, to lepiej kupić meble gotowe. Po pierwsze taniej, po drugie mniejsze z tym zamieszanie, a jest teraz tyle propozycji i opcji kolorystych i materiałowych, że jest z czego wybierać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 czerwca 2017, 09:01

Zgadam się w 100%. Jak mamy wymiarową kuchnię to najlepiej jest kupować gotowe meble. Wtedy można trochę zaoszczędzić. W serwisie Max Kuchnie widziałem sporo przykładowych aranżacji i przyznam, że i z gotowymi meblami można wykonać całkiem fajne stylizacje kuchni. Oszczędzamy przy tym czas oraz mamy mniej na głowie. Z drugiej strony meble na wymiar można idealnie dopasować do kuchni przez co wyglądają jakby zawsze tam były :D.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lipca 2017, 07:09

Wszystko zależy od naszej koncepcji oraz budżetu, ja np: zdecydowanie bardziej wolałbym meble na wymiar, które będą indywidualnie dopasowane pod moją kuchnię. Odpadają gotowe zestawu z marketów, które charakteryzują się niską jakością wykonania.

www.Auroks.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2018, 08:04

Mam zrobioną garderobę na wymiar i uważam, ze to świetne rozwiązanie. Raz, meble na wymiar nie musza być teraz wcale drogie, ja swoje mam od Indeco Wybrzeże z Trójmiasta i przyznam, że cena była super. Dwa, pozwalają oszczędzić miejsce i ładnie ograć przestrzeń. Trzy - można wybrać materiały i kolory pod siebie, a nie liczyć na to, ze znajdzie się właściwe np. w sieciówkach. Trwałość takich mebli też jest gwarancją, ze dłużej posłużą. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

11 marca 2019, 20:36

Ja jednak nie chciałam się męczyć i zamówiłam meble gotowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 stycznia 2023, 08:58

Ja mam na wymiar i została wykonana epicko. Polecam firme meble Domagala. Specjalisci w kuchniach

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lutego 2023, 18:42

W tym temacie z pewnością przyda się wiedza o możliwości wyszukania serwisanta sprzętu agd za pośrednictwem firmy https://fixagd.pl/. Jeśli Twój sprzęt z jakiegoś powodu przestanie działać to właśnie im możesz powierzyć wyszukanie specjalisty który będzie wiedział w jaki sposób Ci pomóc. Unikniesz dzięki temu zaproszenia do siebie laika i wyrzucenia pieniędzy na marne. Szczerze polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2023, 09:20

Zabudowy łazienek, kuchni, meble do przedpokoju i wiele innych, też nowatorskich, wykonywanych na indywidualne życzenie klienta masz do dyspozycji w https://www.luviomeble.pl/, od bezpośredniego producenta.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 sierpnia 2023, 09:43

Ja za kuchnie na wymiar zapłaciłam 9 tys. używam ją blisko 5 lat. Kuchnia mega funkcjonalna, na systemie Bluma. Czasami warto zrobić meble u stolarza, który np. zaczyna działalność gospodarczą i nie ma jeszcze wyśrubowanych cen.

Blaty polecam kupować bezpośrednio w firmie kamieniarskiej
https://vertigostones.pl/oferta/

Daję namiar na Vertigostones.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2023, 13:51

Jestem w trakcie przeprowadzki do nowego mieszkania i zastanawiam się nad wyborem odpowiednich mebli kuchennych. Wiem, że na tym forum jest wiele utalentowanych osób, które na pewno miały już do czynienia z takim wyborem lub mają doświadczenie w aranżacji przestrzeni kuchennej. Chciałbym dowiedzieć się, jakie są Wasze rady i sugestie, jeśli chodzi o wybór mebli kuchennych. Pochwalcie sie jak wyglądają Wasze kuchnie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 181 Grupa: Wnętrza Swoją drogą, fajne jest, jak małe zmiany w sypialni mogą odmienić całe wnętrze. Myślałam o tym, żeby dodać kilka nowoczesnych elementów. Zastanawiam się na przy...
  • Higiena w parze ze zdrowiem Liczba postów: 19 Grupa: Wnętrza Temat zdrowia obejmuje wiele aspektów, w tym dbanie o jamę ustną. Ortodoncja to coś więcej niż tylko prostowanie zębów, może pozytywnie wpłynąć na ogólny stan z...
  • Tapeta czy plakat, co najlepiej ozdobi Twoją ścian... Liczba postów: 69 Grupa: Wnętrza Ja jestem dużym fanem ciekawych motywów na plakatach i w mojej opinii jeżeli będziecie szukali takich propozycji do swojego wnętrza to warto odwiedzić On my Wal...
  • Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 33 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
  • Wyposażenie biura. Produkcja mebli Liczba postów: 54 Grupa: Wnętrza Przy bardziej wymagających zastosowaniach przemysłowych zwykły pistolet może już nie wystarczyć, dlatego zainteresowałem się systemami do topienia kleju. Seria....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21483 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 390

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */