Metody płatności u bukmacherów i w kasynach – co najbezpieczniejsze?

« Powrót do grupy: Ekspert inteligentnych systemów

dziś, 14:23

Zgadzam sie: good 0 bad

Cześć wszystkim! Ostatnio sporo czytam o bezpieczeństwie w sieci, zwłaszcza w kontekście rozrywki online i gier losowych. Mam do Was pytanie – jakich metod płatności najczęściej używacie, żeby mieć pewność, że Wasze dane bankowe są bezpieczne? Ja do tej pory korzystałem głównie z kart, ale szczerze mówiąc, coraz bardziej stresuje mnie podawanie numeru CVV na różnych portalach, nawet jeśli wyglądają na legitne. Słyszałem, że teraz sporo osób przerzuca się na płatności mobilne, bo nie zostawiają śladów w postaci danych karty w bazie serwisu. Czy faktycznie jest to takie wygodne, jak mówią? Zależy mi na czymś, co pozwoli mi kontrolować wydatki i nie będzie wymagało logowania się do banku za każdym razem przez pełny formularz. Jakie są Wasze doświadczenia w tym temacie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

dziś, 14:24

Hej! Powiem Ci szczerze, że karty to już powoli przeżytek, jeśli chodzi o takie sprawy. Ja od dłuższego czasu stosuję zasadę ograniczonego zaufania i wszędzie, gdzie się da, wybieram kody jednorazowe. Jeśli interesuje Cię, jak to wygląda w praktyce, to polecam poczytać o tym, jak sprawdza się BLIK w hazardzie online Moim zdaniem to obecnie najbezpieczniejsza bariera między Twoim kontem a platformą, bo nie podajesz żadnych wrażliwych danych, tylko 6-cyfrowy kod, który i tak musisz potwierdzić w swojej oficjalnej aplikacji bankowej. Na stronie, którą podlinkowałem, masz fajnie zestawione miejsca, które to obsługują i działają bez zarzutu. Sam tam zaglądam, jak chcę sprawdzić nowości w automatach, bo mają bardzo przejrzysty layout i wszystko śmiga bez zacięć. To oszczędza mnóstwo czasu i stresu, bo depozyt pojawia się w sekundę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

dziś, 14:24

Dzięki za wyjaśnienie! Ten argument z brakiem danych karty w bazie faktycznie do mnie przemawia, zaraz sobie poczytam więcej na ten temat na tej stronce..

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• How Psychology Assignment Help Simplifies Complex... Liczba postów: 13 Grupa: Ekspert int... Finding reliable Statistics Assignment Help in Australia can be challenging when dealing with complex data analysis, formulas, and tight deadlines. At New Assig...
  • Praca zespołowa Liczba postów: 69 Grupa: Ekspert int... Prowadzenie zespołu sprzedażowego wymaga dobrej organizacji i szybkiego dostępu do informacji. Platforma https://www.salesbook.com/pl/ ułatwia monitorowanie wyn...
  • Inteligentny system sterowania domem Liczba postów: 6 Grupa: Ekspert int... Smart home automation is the future of modern living! While configuring a complex intelligent control system isn't as simple as playing Easy Games, the comfort....
  • Projektowanie, doradztwo i montaż Liczba postów: 5 Grupa: Ekspert int... Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która zajmuje się dostarczaniem rozwiązań informatycznych System CMMS dla Służb Utrzymania Ruchu, to polecam Wam sprawdzić st...
  • JBP HD CAMERA- opinie Liczba postów: 49 Grupa: Ekspert int... Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę, na której znajdziecie kilka interesujących artykułów związanych z reklamą zewnętrzną na billboardy Toruń . Wszystkie inf...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21024 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 126

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */