Międzynarodowy design w Geberit: Antonio Citterio

« Powrót do artykułu: Międzynarodowy design w Geberit: Antonio... | « Powrót do grupy: Wnętrza

3 sierpnia 2021, 18:52

Zgadzam sie: good 0 bad

Przepiękna łazienka z tymi lustrami.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie zmiany w trendach wnętrzarskich można zaobse... Liczba postów: 12 Grupa: Wnętrza thanks for sharing
  • Jakie meble kuchenne wybrać do kuchni? Liczba postów: 198 Grupa: Wnętrza Długo szukaliśmy z żoną gotowego zestawu mebli kuchennych, który pasowałby do naszej wąskiej kuchni w bloku. W końcu trafiliśmy na i-meble i problem się rozwiąz...
  • Panele podłogowe Liczba postów: 322 Grupa: Wnętrza Z ciekawości sprawdziłam temat sufitów i trafiłam na kasetony 3D: https://panele3d.pl/Kasetony-Sufitowe-c1 4. Fajna opcja jak ktoś chce szybko odświeżyć sufit be...
  • Jaki stół wybrać? Liczba postów: 93 Grupa: Wnętrza Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie płyty meblowe i zawiasy? Głównie interesuje mnie płyta hdf. Jakiś czas temu znalazłam w Internecie firmę KORNER...
  • Jak pielęgnować podłogę z marmuru? Liczba postów: 59 Grupa: Wnętrza W przypadku podłogi z kamienia naturalnego, czyli marmuru lub granitu, polecam regularnie ja myć, odkurzać czy zamiatać bo brud oraz kurz gromadzi się tutaj tak...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19900 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 181

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >