Montujemy drzwi zewnętrzne - jak to zrobić prawidłowo?

« Powrót do artykułu: Montujemy drzwi zewnętrzne - jak... | « Powrót do grupy: Budowa i remont

29 kwietnia 2016, 15:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Dobry montaż drzwi to bolączka także wielu dobrych fachowców... ale warto poświecić temu i czas i pieniądze...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Profesjonalne sprzątanie po budowie. Liczba postów: 103 Grupa: Budowa i re... Szukając firmy sprzątającej, warto zwrócić uwagę, czy oferuje coś więcej niż podstawowe porządki. W praktyce często potrzebne są też działania specjalistyczne,....
  • Listwa otwarta na remont Liczba postów: 23 Grupa: Budowa i re... Sähkön hintaan vaikuttavat useat tekijät, joista merkittävimmät ovat sääolosuhteet Nord Poolille sähköä toimittavissa maissa. Tuulivoiman kasvava osuus sähköntu...
  • Wkrętarka stworzona z myślą o kobietach Liczba postów: 15 Grupa: Budowa i re... Kryzysy są nieodłączną częścią życia, choć często staramy się ich unikać lub ukrywać. W takich momentach emocje bywają intensywne i trudne do opanowania, ale je...
  • Brama garażowa z napędem Liczba postów: 415 Grupa: Budowa i re... Dla mnie istotne jest, żeby produkty, których używam do konserwacji bramy, były nie tylko skuteczne, ale też łatwe w aplikacji i trwałe. Na https://dbamyobramy....
  • Ile kosztuje budowa domu? Liczba postów: 961 Grupa: Budowa i re... Ostatnio rozmawiałam z koleżanką, która buduje dom i opowiadała mi o wszystkich zmianach, jakie wprowadza w projekcie. Naprawdę nie zdawałam sobie sprawy, jak w...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20918 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 167

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */