Może być?

« Powrót do grupy: Karnisze

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

26 kwietnia 2012, 11:12

Zgadzam sie: good 0 bad

Bardzo efektowne rozwiązanie, zastanawiam się tylko na ile praktyczne? Co na przykład jeśli chcę mieć firanki tylko częściowo nasunięte na okno - taki kształt raczej to uniemożliwi, tak mi się wydaje. Jeśli ktoś jest (nie?) szczęśliwym posiadaczem takiego rozwiązania, proszę o opinie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 czerwca 2012, 13:04

Taka firanka mi się bardziej podoba, jednak chyba wolę klasyczne firany a nie jakieś wygibaśne...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lipca 2012, 15:17

Karniszy jest na rynku baaaaaardzo wiele i trzeba trochę czasu poświęcić aby wybrać taki, który pasowałby do pomieszczenia ( a nie odwrotnie).

i wiele, wiele innych. Mi się podoba akurat ten drugi (zdjęcia z http://megastore.pl/)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 września 2013, 08:10

Znacznie lepiej to wygląda przy takim kształcie okna niż umieszczenie tylko i wyłącznie karnisza prostego. Bardzo dobry ten pomysł:)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 stycznia 2014, 09:41

Karnisze pomimo, że są nie wielkim dodatkiem, też mogą być dopasowane do stylu pomieszczenia. Mi osobiście podobają się takie:
z oferty http://www.dekoria.pl/karnisze. Ważne jest potem dopasowanie firan pod te właśnie karnisze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 grudnia 2015, 07:17

mnie się niesttey nie podoba :(

Zgłoś | Cytuj | Link

16 grudnia 2015, 08:58

Okna o zaokrąglonym kształcie zawsze ciężko przyozdobić, a taki dopasowany karnisz myślę, że dobrze się sprawdzi - zresztą wszystko tak naprawdę zależy od stylu wnętrza :)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2016, 13:29

Ciekawe rozwiązanie. Ale chyba u siebie bym tego nie chciał.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 stycznia 2016, 21:56

Moi znajomi jak właśnie szukali karniszy to po prostu udali się do centrum budowlano-wykończeniowego http://www.grafitolkusz.pl/karnisze-i-rolety. html i tam właśnie zakupili karnisze. Spory wybór jest z tego, co mówili. Natomiast należy na pewo darować sobie najtańsze karnisze marketowe.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 grudnia 2016, 17:45

Tego typu karnisze muszą być dopasowane pod odpowiedni wystrój, osobiście wolę bardziej styl nowoczesny.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Karnisze elektryczne? Liczba postów: 62 Grupa: Karnisze U siebie mam tradycyjne i nie zamieniłbym ich na inne. Wybór karniszy w tych czasach jest ogromny, ale mimo to zwykłe mi się najbardziej podobają. Ja wybrałem k...
  • Szyny sufitowe? Liczba postów: 14 Grupa: Karnisze The Hawaiian Bros Island Grill Glenwood Menu showcases signature Hawaiian plate lunches, flavorful wraps, fresh sides, desserts, and refreshing beverages. Explo...
  • Klingeltöne Kostenlos - Top 100 Klingeltöne Kosten... Liczba postów: 4 Grupa: Karnisze
  • Żyłkowy karnisz Liczba postów: 21 Grupa: Karnisze Moim zdaniem to, jaki karnisz będzie najlepszy do danego pomieszczenia to zależy głównie od jego wystroju. Żyłkowy karnisz też nie wszędzie się sprawdzi. Tak sa...
  • Śmieszne dzwonki na telefon do pobrania za darmo b... Liczba postów: 6 Grupa: Karnisze Czy ktoś z Was korzysta z ładowarek bezprzewodowych na co dzień? Ja długo się wahałam, bo bałam się, że to bardziej gadżet niż realna wygoda. Poczytałam trochę....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21362 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 286

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */