Mycie okien

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

23 kwietnia 2019, 18:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Witajcie ! Mam do Was pytanie , lubicie myć okna ? Ja strasznie cięzko zbieram się do tego a w końcu wypadałoby je umyć:) Ponoć są takie fajne sprzęty które ułatwiają człowiekowi pracę i zastanawiam się nad zakupem czegoś takiego https://www.asc-pro.pl/sklep/wyposazenie-doda tkowe-urzadzen-domowych/myjek-do-okien/ ponoć wiele osób bardzo chwali sobie to urządzenie i jest mega zadowolona z mycia . Jak uwazacie faktycznie warto ?

Ten post był edytowany przez bibi2 dnia: 23 kwietnia 2019, 18:04
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 kwietnia 2019, 10:31

Myjki to fajna rzecz. Sama mam i w ogrodzie i taką do czyszczenia zabrudzeń elewacji. Znacznie usprawnia to prace no i jest dokładniejsze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 kwietnia 2019, 09:27

Czyszczenie elewacji czasami lepiej zostawić profesjonalistom (https://silver-service.pl/uslugi/czyszczenie- elewacji/). ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2019, 21:41

Ja nienawidzę mycia okien.. Dla mnie to zmora

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2020, 17:06

Piszecie, że nienawidzicie myć okien, to dlaczego nie wynajmiecie firmy do tego? Nawet nie wiecie, jakie świetne firmy dostępne są na rynku. Ja polecam Wam np. https://getclean.pl/ z Warszawy. Stosują środki, które, w razie potrzeby, rozpuszczają nawet najbardziej uporczywe zacieki z kamienia i nie tylko. W tym specjalizują się środki o bardziej kwaśnym pH.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lipca 2020, 09:33

A kto lubi myć okna czy w ogóle porządkować? Teraz jednak chyba jest łatwiej nić kiedyś, bo więcej udogodnień, a dla leniwców są też specjalne chusteczki nawilżane do okien.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• How to find the best assignment writing service in... Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... To find the best Assignment Writing Service in UAE, start by doing thorough research about these service providers. Once you are done with the research, compare...
  • Kamień naturalny w domu Liczba postów: 99 Grupa: Wykańczamy... Poszukuje sklep online, który posiada w swojej ofercie kamienie naturalne. Głównie chodzi mi o chryzokola, topaz i akwamaryn. Czy wiecie gdzie, mogę kupić takie...
  • Jak długo schną tynki? Liczba postów: 57 Grupa: Wykańczamy... Też miałem problem z wilgocią w nowym domu i długo nie mogłem nic malować. W pewnym momencie postanowiłem odciągnąć myśli od tych problemów i natknąłem się na h...
  • Architekt Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 42 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20366 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 246

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >