Na co zwracać uwagę przy zakupie działki budowlanej?

« Powrót do artykułu: Na co zwracać uwagę przy... | « Powrót do grupy: Inwestycje

1 maja 2015, 15:39

Zgadzam sie: good 0 bad

przy zakupie z pośrednikiem jest dużo łatwiej, zwłaszcza jak się ma niewielką wiedzę na ten temat, ja zakup nieruchomości czy działki załatwiałem poprzez http://www.tempo.wroc.pl/ Wrocław

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 maja 2015, 13:33

Dlatego warto korzystac ze sprawdzonych miejsc, gdzie możemy dostac dzialke, np. cos takiego www.dzialki-szczecin.com wszystkie uzbrojone i gotowe do budowy

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 września 2015, 13:15

Przy kupnie działki warto zwrócić uwagę na badania gruntu, jeżeli nie były robione to trzeba koniecznie je wykonać - żeby wiedzieć na czym będziemy mieszkać. Na mojej działce badania robiła firma www.geotest.biz.pl :)

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2016, 20:37

Cześc,m pod budowę tego domu http://wybieramprojekt.pl/projekt-domu-projekt-domu-dom-przy -migdalowej-3-cb85/ Działkę mam 10 arów ale w kształcie prostokątnym, zmieszczę się z domkiem ?

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2016, 19:02

Zgadzam się że sprawdzenie warunków geologicznych jest bardzo ważne a właśnie dużo osób o tym zapomina. Kupują działki często w ekstra cenie a potem się okazuj że ta ekstra cena to na przykład bagno. Ważne żeby wynająć sprawdzonego geologa który faktycznie zna się na rzeczy jak ja z pracowni geologicznej Geoxx w Olsztynie który wszystko bardzo porządnie przeprowadził.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 listopada 2021, 20:19

Bardzo dobrze się przygotować przed zakupem działki budowlanej - polecam świetny artykuł https://geoo.pl/blog/zakup-dzialki-budowlanej-krok-po-kroku/

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Finanse biurowe Liczba postów: 4 Grupa: Inwestycje An interesting discussion thread on the Budnet forum focusing on office finance management and corporate budgeting tips. Exchanging practical advice on controll...
  • Jakie mieszkanie wybrać? Deweloperskie czy używane... Liczba postów: 308 Grupa: Inwestycje Gdy potencjalny kupujący trafia na stronę dewelopera, oczekuje szybkich informacji, jasnych danych i prostego sposobu kontaktu. Rozbudowane formularze, filtry o...
  • Przedszkole w biurowcu Liczba postów: 9 Grupa: Inwestycje Szukając przedszkola dla dziecka, warto najpierw spytać znajomych z okolicy, zanim zacznie się przeglądać strony pełne ładnych zdjęć i obietnic. Wizyta na miejs...
  • Warto inwestować w rynek nieruchomości? Liczba postów: 54 Grupa: Inwestycje Słyszałem, że leasing nieruchomości staje się coraz bardziej popularny zarówno wśród firm, jak i osób prywatnych. To może być ciekawe rozwiązanie, zwłaszcza w o...
  • Powierzchnie magazynowe - większa hala magazynowa... Liczba postów: 28 Grupa: Inwestycje Miałam okazję się już przekonać, ze producent hal namiotowych to partner, który pomoże zaplanować przestrzeń, dopasowując ją do specyficznych potrzeb. Hala nam...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21305 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 388

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */